זמן הכנה 10 דקות
זמן בישול 17 דקות
רכיבים עבור 4 מנות:
600 גרם בשר עגל אירופאי טרי
2 בצלים
2 קישואים
2 כפות שמן זית
2 ענפים של טימין טרי
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
- חותכים את הבשר לכ – 24 קוביות בגודל אחיד
- מקלפים את הבצלים וחותכים כל אחד לרבעים.
- מקלפים את הקישואים וחותכים לשמונה חלקים.
- משפדים לסירוגין את קוביות הבשר, קישואים ובצל על שיפודי עץ (עדיף להניח את החלקים הגדולים בקצוות).
- מערבבים בקערה שמן זית, מיץ הלימון וקליפת לימון מגוררת ועלי התימין.
- יוצקים את המרינדה על השיפודים.
- מניחים למשך 30 דקות במקרר.
- צולים על מחבת פסים והופכים את שיפודים מספר פעמים במהלך הצלייה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- מומלץ להגיש לצד תבשיל אורז או סלט ירוק.
המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST
הוספת תגובה