עולם האוכל הטבעוני הוא כבר מזמן אינו טרנד חולף והיצע מוצרי המזון המתאימים לאלו שבחרו בדרך חיים טבעונית לא מפסיק להתרחב.
מי שלקחה את זה צעד אחד קדימה היא חברת The Nuts Chef ששואפת לפתח את הגבינות הכי טובות בשוק, ולא נותנת להיותה טבעונית להפריע לה במשימה.
כל מוצרים כשרים ועשויים מאגוזי קשיו איכותיים ושאר חומרי גלם מובחרים המגיעים מן הצומח בלבד, ללא שימוש בחלב כלל וללא שימוש בצבעי מאכל או חומרים משמרים. בדומה לייצור מוצרי הגבינה ה"רגילים" המוצרים המובחרים ועוברים תהליך ארוך, קפדני ומבוקר, האורך שבועיים לפחות עד לקבלת תוצר סופי.
חשוב לציין כי המוצרים לא מכוונים רק לקהל הטבעונים, אלא לכלל חובבי הגבינות וחובבי הקולינריה הגבוהה בפרט.
בין מוצרי החברה המוצעים היום לקהל הרחב ניתן למצוא את "אגדת הקשיו" – מעדן קשיו בסגנון חמאה צרפתית מעודנת, ה"קשיומנת"
עגבניות מיובשות ובזיליקום – מעדן במרקם וטעם גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות, בזיליקום ושום, ה"קשיו-מור" – מעדן קשיו בסגנון
גבינת סינט-מור צרפתית ועוד מגוון מעדני קשיו טעימים.
מוצרי Nuts Chef משווקים בישראל בלמעלה מ-200 חנויות ואף מייצאים את מוצריהם לחנויות מובחרות בצרפת באופן מצומצם.
נכון לעכשיו היצע המוצרים עומד על תשעה מוצרים הנקראים "מעדנים" המיוצרים ומשווקים באופן קבוע ועוד מעדן, בסגנון גבינת הרוקפור, המיוצרת בהזמנות מיוחדות. בחברה מבטיחים כי הם עתידים להרחיב את המפעל בקרוב יורחב גם היצע המעדנים.
מוצרי The Nuts Chef:
אגדת קשיו: מעדן קשיו בסגנון חמאה צרפתית מעודנת. 25 ₪ לצנצנת.
קטיפת קשיו: מעדן קשיו במרקם קשה וקטיפתי. 27 ₪ לחבילה.
קשיו-מור: מעדן קשיו במרקם ובטעם של סינט-מור צרפתית. 30 ₪ לחבילה.
קשיו-עז: מעדן קשיו במרקם ובטעם גבינת עזים צרפתית. 27 ₪ לחבילה.
קשיומנת טבעי: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת עגבניות מיובשות ובזיליקום: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום ונגיעות שום. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת שום שמיר: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם שום ושמיר. 30 ₪ לצנצנת.
קשיורלה: מעדן קשיו במרקם ובטעם של מוצרלה די באפולו. 30 ₪ לחבילה.
קשיוברט: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת קממבר צרפתית מעולה. 46₪ לחבילה.
מי שעומד מאחורי The Nuts Chef הוא איש העסקים והאמן דן שורר, שקורות חייו יכולים להתפרס על פני מספר ספרים. הוא למד פילוסופיה בארצות הברית,הרצה באוניברסיטה ובגיל 25 כבר הספיק לזכות בפרס הבמאי הצעיר מטעם איחוד התאטראות בגרמניה. בהמשך היה בעליה של חברת ייעוץ גדולה ליעוץ עסקי בארה"ב שבין היתר ייעצה גם לחיל האוויר האמריקני. בין לבין הספיק לעשות קורסי בישול ב"קורדון בלו" בצרפת והתמחה בייצור גבינות ואף החזיק למשך תקופה מסעדה על אי ביוון.
שורר מספר כי הוא טבעוני מעל ל-7 שנים מתוך בחירה וכאשר עבר לתזונה טבעונית חיפש מה יכול לאכול אך נתקל במגוון מצומצם מאוד:
"כחובב גבינות מושבע לא מצאתי תחליף ראוי אחרי שבחרתי בתזונה טבעונית. בהתחלה פיתחתי לעצמי קרם בשמל ומשם התפתחתי לעוד מוצרים כשהילדים שלי ושל זוגתי שימשו ששפני הניסיון שלי. המטרה שלי היא לייצר תחליף איכותי טבעוני לגבינות מובחרות, כאשר השאיפה היא ליצור מעדנים ברמה גבוהה מבחינה קולינרית באופן כללי"
ניתן להשיג בהזמנה אישית מאתר החברה thenutschef.co.il
בחנויות "ניצת הדובדבן", "טבע קסטל", am:pm ובמגוון חנויות נבחרות.
הוספת תגובה