עמוד הבית » מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית

מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית

קפה גרג סופגניות חנוכה 2019 צלם אנטולי מיכאלו

להכנת בצק סופגניות:

500 גרם קמח לחם

180 מ"ל חלב

2 ביצים

25 גרם שמרים טריים

50 גרם סוכר

10 גרם מלח

50 גרם חמאה רכה

ומעט גרידת לימון

 אופן הכנה:

לשים את כל החומרים בקערת המיקסר ולערבל עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

מחלקים לכדורים במשקל של כ- 50 גרם ומכדררים.

יש לסדר על מגש משומן מכסים ולתת לזה לתפוח כ- 40 דקות.

לחמם שמן בסיר עמוק ומטגנים ב- 160 מעלות כדקה וחצי מכל צד עד צבע זהוב.

לצנן על רשת. וממלאים ריבת תות איכותית ולפזר מעל המון אבקת סוכר.

חג חנוכה שמח

המתכון באדיבות קפה גרג