מצרכים:
200 גר' גרנולה (כל סוג)
100 גר' מיקס זרעים לסלט שאוהבים
50 גר' קוקוס לבן
100 גר' חמאת בוטנים / חמאת לוז / או ממרח אחר שאוהבים
200 גר' דבש / סילאן
40 גר' פולי קקאו גרוס
150 גרם שוקולד צ'יפס אגו
אופן ההכנה
- מכניסים למעבד מזון את הגרנולה, מיקס זרעים לסלט, קוקוס ופולי קקאו גרוס וטוחנים בערך דקה אחת.
- מוסיפים את החמאה / ממרח לפי הטעם וממשיכים לערבב במעבד מזון.
- מבשלים את הדבש/סילאן ל-º118 ויוצקים לתערובת תוך כדי ערבוב.
- מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
- מקררים לחלוטין בערך שעה – שעתיים
- חותכים לגודל וצורה רצויה, מלבנים / מרובעים.
- ממיסים את שוקולד הצ'יפס, מצפים את החטיפים בשוקולד המומס, מעבירים לצינון מוחלט.
מתכון- שף לורו באדיבות חברת כרמית
הוספת תגובה