דובדבנים הינם פירות פופולריים לרוב הם מתוקים או חמצמצים ומלאים בוויטמינים, מינרלים ותרכובות צמחיות בעלות השפעות בריאותיות חזקות.
מתכון מהווה תחליף בריא לגלידה
מרכיבים:
גביע גבינה לבנה 5%
חצי שקית אבקת ג'לטין + רבע כוס מים
2 כוסות דובדבנים מגולענים / פירות יער (או כל פרי אחר)
2 – 3 שקיות ממתיק – לא חובה- לפי העדפה אישית
אופן ההכנה:
לערבב את הג'לטין ברבע כוס מים ולהניח לעשר דקות
לערבב בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את הגבינה עם הפרי והממתיק.
לחמם את הג'לטין במיקרוגל כעשרים שניות. מוסיפים לג'לטין המומס 2-3 כפות מתערובת הגבינה ופרי ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורה. מוסיפים מיד את תערובת הג'לטין לשאר תערובת הגבינה והפרי. לערבב היטב.
לחלק למנות אישיות. לקרר למקרר למשך לילה או עד שמתקשה.
המתכון: באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
הוספת תגובה