עמוד הבית » מקפא גבינה ודובדבנים

מקפא גבינה ודובדבנים

מקפא גבינה ודובדבנים חלי ממן צילום: חלי ממן
דובדבנים הינם פירות פופולריים לרוב הם מתוקים או חמצמצים ומלאים בוויטמינים, מינרלים ותרכובות צמחיות בעלות השפעות בריאותיות חזקות.

מתכון מהווה תחליף בריא לגלידה

מרכיבים:

גביע גבינה לבנה 5%

חצי שקית אבקת ג'לטין + רבע כוס מים

2 כוסות דובדבנים מגולענים / פירות יער (או כל פרי אחר)

2 – 3 שקיות ממתיק – לא חובה- לפי העדפה אישית

אופן ההכנה:

לערבב את הג'לטין ברבע כוס מים ולהניח לעשר דקות

לערבב בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את הגבינה עם הפרי והממתיק.

לחמם את הג'לטין במיקרוגל כעשרים שניות. מוסיפים לג'לטין המומס 2-3 כפות מתערובת הגבינה ופרי ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורה. מוסיפים מיד את תערובת הג'לטין  לשאר תערובת הגבינה והפרי. לערבב היטב.

לחלק למנות אישיות. לקרר למקרר למשך לילה או עד שמתקשה.

המתכון: באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

הוספת תגובה

הוספת תגובה