עמוד הבית » לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי

לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי

צלם אסף לוי
מתכון פורטבלו המבורגרג באדיבות קפה גרג

מרכיבים:
1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס מים
לחמנית המבורגר
1 כף מיונז
1/2 כף קטשופ
1/2 כפית חרדל
רוטב טריאקי
1 עלה חסה ערבית
2 פרוסות עגבנייה
2 טבעות בצל
מלפפון חמוץ
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:
נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.

את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טרייאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.

יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפיטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.

הוספת תגובה

הוספת תגובה