מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים
המתכון באדיבות "משק אחיה" והשף דוד ביטון
מצרכים (לכ-4 מנות):
240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות
20 גרם שמן זית קורנייקי
4 מלפפון מיני
2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים
4 צנוניות חתוכות לקוביות
4 פרחי כרובית
1 בצל סגול
1/2 לימון
1 כף עירית קצוצה
מעט עלי טימין
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מיץ מליים אחד
1 כף שומשום קלוי
אופן הכנה:
- פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי.
- במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה.
- חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור.
הוספת תגובה