בר מרלן, פותח את שעריו לחגיגות אוקטוברפסט מאוחרות אך מרגשות. למרות הזמנים המאתגרים והאווירה הכבדה בעקבות המלחמה, הבר מציע רגעים של נחמה וקהילתיות דרך חגיגה קולינרית מיוחדת.
היסטוריה ואישיות בר מרלן
שנפתח ב-2017 על ידי היזמים הצעירים יוחאי טל ודותן כהן, הפך במהרה למוסד שכונתי אהוב. הקונספט? ביסטרו-בר מוקפד עם אווירה שכונתית חמה. המקום ידוע בהמבורגרים הייחודיים שלו, עם תיבול סודי של פלפל ומלח, ומשהו נוסף שנשאר בגדר תעלומה טעימה.
>>>טנדורי: המסעדה שמביאה טעמים חדשים ומפתיעים לשולחן הישראלי
אווירה וקהילתיות
בערב, מרלן הופך למוקד של חיי לילה תוססים, עם לקוחות קבועים רבים מהשכונה שמגיעים ברגל. האווירה משוחררת ונעימה, והשירות מהיר ומוקפד, עם דגש על חווית הלקוח. אור, הברמן, מספר: "למרות שאנחנו צוות מצומצם בגלל המלחמה, כולל אני שהייתי במילואים, אנחנו עדיין מקפידים על שירות איכותי ללקוחות המקום.
אוקטוברפסט בטעם מקומי
השנה, חגיגות האוקטוברפסט במרלן מגיעות באיחור קל, אחרי יום האבל של ה-7 באוקטובר. זוהי הזדמנות עדינה לחגוג, ולו במעט, ולמצוא רגעים של שמחה בתקופה מאתגרת. הפסטיבל מציע: נקניקיות מיוחדות: מבחר עשיר של נקניקיות גורמה, המשלבות טעמים גרמניים והונגריים. בירות איכותיות: שפאטן: בירת לאגר מחוזקת, עם טעם עשיר ומסורתי, שטאפן: בירה גרמנית קלילה ונעימה, בהירה עם קצף מושלם, 5.9% אלכוהול, וסיומת מהירה בחך.
הוספת תגובה