עמוד הבית » הכי טעים, פירורי לחם שיגרמו לכם לחלום

הכי טעים, פירורי לחם שיגרמו לכם לחלום

צילום freepik
חברת "נפטון" (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים משיקה אריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות.

אריזות המוצר כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. הפירורים מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.

צילום מיכאל כץ

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של  260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום

מצרכים:

8 שניצלים עבים

1/2 כוס קמח

2 ביצים טרופות

3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון

שמן לטיגון

 אופן ההכנה:

  • לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם
  • לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה
  • לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ
  • להגיש עם רטבים שאוהבים

ביקורת המערכת: אריזת המוצר נוחה לעבודה במטבח וניתן לסגור שנית את האריזה, שמירה על טריות הפירורים, הפירורים גורמים לשניצל או לירק לדוגמא כרובית להיות קריספיים, הכי טעים שהמוצר חמים והקערה חוסלה.מוצר מנצח לילדים.