מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה,
מצרכים:
2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות
⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
- תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
- העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
- הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!
באדיבות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים
הוספת תגובה