עמוד הבית » כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי

כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי

כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי. צילום - דניאל לילה

מצרכים:

1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי של "נפטון"
500 גרם כבד עוף

3 – 4 בצלצלי שאלוט, קלופים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש

* להגשה: בצל ירוק, פרוס דק

אופן ההכנה:

  • מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד להשחמה.
  • מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב, לחצי הכמות.
  • מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר. מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי, ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מוציאים את התכולה לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה