עמוד הבית » עוגת מלכים ספרדית

עוגת מלכים ספרדית

עוגת מלכים ספרדית_קרדיט צילום יחצ

מצרכים

עבור ההטפחה

– 50 גר' קמח לחם

– 30 גר' חלב דל

– 1 גר' שמרים טריים

עבור הבצק

– 160 גר' קמח לחם

– 30 גר' חלב עם קינמון וקליפת תפוז

– 1 ביצה

– 40 גר' סוכר

– 1 כף דבש

– 55 גר' חמאה

– 8 גר' שמרים טריים

– 1 כפית מי ורדים

– קליפה של 1/2 תפוז

– קמצוץ מלח

עבור הקישוט

– תפוזים מסוכרים

– שקדים קלופים וחתוכים

הוראות הכנה

– התסיסה צריכה להתבצע במהלך הלילה, לפני שתערבבו את כל המרכיבים ותניחו אותם במקרר מכוסים בנייר סופג.

– מזגו חלב עם קינמון וקליפת תפוז יחד וקררו.

– למחרת, ערבבו עם יתר מרכיבי הבצק, מלבד הסוכר והחמאה, ולושו שלוש פעמים, משך כל אחת כ-5 דקות.

– הוסיפו סוכר בכל אחת מ-3 הפעמים שתלושו, כל 5 דקות. הוסיפו מים קרים ולושו למשך כ-10 דקות נוספות.

– הבצק יטפח במשך שעתיים. לאחר מכן, לושו למשך כ-30 שניות וצרו מהבצק את הצורה העגולה של העוגה, בעלת חור גדול האמצע. תוכלו להשתמש בתבנית עגולה לביצוע החור במרכז.

–  הניחו לבצק לטפוח למשך מספר שעות. הברישו בעזרת ביצה חיה וקשטו באמצעות שקדים ותפוזים על כל העוגה.

– אפו למשך כ-20 דקות בחום 180ºC.

– כאשר העוגה מוכנה, תוכלו לחתוך לחצי ולמלא בקרם המוקצף.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

הוספת תגובה

הוספת תגובה