עמוד הבית » חגיגת קרם ברולה בריטית: החוויה הקולינרית החמה של החורף מגיעה לשרונה

חגיגת קרם ברולה בריטית: החוויה הקולינרית החמה של החורף מגיעה לשרונה

סופגניות קרם בורלה, צילום: יחצ
טרנד הסופגניות שכבש את לונדון נוחת בתל אביב: פופ-אפ ייחודי בעזריאלי שרונה מביא את הטוויסט המלכותי לחנוכה הישראלית. נדב בורנשטיין, בשיתוף עם השף-קונדיטור אורי שפט ממאפיית לחמים, מציגים את "סופליים" - חוויה קולינרית שתאיר את החג באור חדש לגמרי.

"זו לא סתם סופגנייה, זו חגיגה בריטית של ממש", מתלהב נדב בורנשטיין. "הבאנו במיוחד מבריטניה פלטה חשמלית מיוחדת שצורבת את שכבת הסוכר העליונה של הסופגנייה בדיוק כמו בקרם ברולה קלאסי. ברגע הצריבה, הסוכר הופך לשכבת קרמל זהובה ופריכה, מתחתיה מסתתר קרם עשיר ומפנק. השילוב עם בית התה הבריטי שהקמנו במתחם יוצר חוויה לונדונית אותנטית – אפשר לשבת עם ספל תה מהביל, להתבונן בתאי הטלפון האדומים האייקוניים, ולהתענג על הסופגנייה המיוחדת שלנו. זה בדיוק הטוויסט המושלם בין המסורת הישראלית לאלגנטיות הבריטית."

נדב ברונשטיין, צילום: יחצ

>>>" הצמה" – סרט על פי בימוי…

הקולקציה המתוקה כוללת ארבע וריאציות מפתות:

  • קרם ברולה קלאסי עם וניל טהור
  • שוקולד נוגט עשיר עם גנאש שוקולד חלב
  • פירות יער רעננים
  • מהדורה מוגבלת בטעם תה ארל גריי בשיתוף ויסוצקי

 

 הכנת סופגניות במקום, צילום: נעמה משיח כהן

 

להשלמת האווירה הלונדונית, ויסוצקי הקים בית תה בריטי אותנטי בלב הפופ-אפ, המגיש בחינם תה ארל גריי בשילוב קקאו וחלב – משקה חורפי מפנק שפותח במיוחד לאירוע. תאי טלפון אדומים אייקוניים מוסיפים טאץ' לונדוני משובח למתחם כולו. המיזם המתוק, שיפעל בין התאריכים 26-29 בנובמבר, אינו רק חגיגה קולינרית – 10% מההכנסות יוקדשו לעמותת "עטופים באהבה", התומכת בילדים שאיבדו הורה באירועי 7 באוקטובר.

בית התה הבריטי, צילום: נעמה משיח כהן

 

מתי ?

שלישי-שישי 26.11-29.11

בין השעות 11:00-17:30 (בשישי 09:30-13:30)

עזריאלי שרונה, קומה 0 – מנחם בגין 121 ת"א (כניסת בגין)

עד גמר המלאי