עמוד הבית » שוקולד שוגטן, המיועד להקפאה

שוקולד שוגטן, המיועד להקפאה

שוגטן מהדורת קיץ, צילום: יח"צ גורי

חברת "גורי", מחברות השיווק וההפצה בישראל, משיקה לראשונה בישראל את מהדורת הקיץ המוגבלת של מותג השוקולד הגרמני Schogetten – FREEZ ME – המיועד, כשמו כן הוא, להקפאה, בשלושה טעמים שיקררו וימתיקו את הקיץ: תות, וניל ושוקולד מריר עם אגוזי לוז.

שוגטן מהדורת קיץ, צילום: יח"צ גורי

 

>>> זה היה עבורי אתגר ענק "לחיות מחדש" אנשים שלא הכרתי 

קוביות השוקולד המוקפאות מגיעות לקרר את הקיץ הישראלי הלוהט. המילוי המיוחד להקפאה, המוטמן בקוביית שוקולד איכותי – הוא שילוב נפלא שירגיש כמעין גלידה מצופה, רך מבפנים ופריך מבחוץ. מדובר בטבלת שוקולד המגיעה, למעשה, מפורקת לקוביות חתוכות, בסגנון פרלינים ובונבוניירה. את השוקולד מומלץ להקפיא כשעתיים לפני האכילה, וליהנות משילוב צונן של שוקולד עם מילוי מתוק ואיכותי.

שוגטן מהדורת קיץ, צילום: יח"צ גורי

 

מחיר מומלץ: 7.90 ש"ח באריזה של 100 גרם.

נסיינית המערכת: רעיון נפלא!!! הקפאת שוקולד משנה מעט את  המרקם והטעם שלו של השוקולד באופן מהנה. השוקולד הקפוא פריך יותר ומתמוסס לאט יותר בפה, מה שיכול ליצור חוויית אכילה שונה ומרעננה.המאמצת בחיוך רחב.

תגיות