רשת קפה גרג חולקת מתכון - פסטייה גבינות. מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות.
מתכון לפסטייה גבינות – כמות ל-10 רולים
מצרכים למילוי :
20 גרם שמן זית
60 גרם בצל קצוץ
50 גרם פטריות קצוצות
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות
20 גרם פטרוזיליה
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
עטיפה:
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות
לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.
לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם
הוספת תגובה