עמוד הבית » מתכון לסלט אננס אבוקדו ומלפפונים

מתכון לסלט אננס אבוקדו ומלפפונים

סלט-אבוקדו-אננס-ומלפפונים-של-חקלאי-גרנות-צילום: הדס-ניצן
מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים. הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 אבוקדו של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

1/2 לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים

המתכון באדיבות "חקלאי גרנות"

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה