מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים. הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 אבוקדו של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות
1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות
2 מלפפונים
1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים
חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס
1/2 לימון
2 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
- מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים
המתכון באדיבות "חקלאי גרנות"
הוספת תגובה