בתאריך 11.09 נערך אירוע עם מחלקת התיירות של שגרירות הספרד בישראל למפגש קולנירי ספרד. באירוע נכחו נכבדים מתחום הקולינריה והתיירות בישראל
המפגש נערך בבית הספר לקולינריה דנון בת"א,הגיעו שפים מספרדים ואשר הדגימו לעיני האורחים מנות דגל טאפס קטנות מסוגננות עם נגיעות ממיקסיקו פיוז'ן מאזור VALLADOLID מנה ראשונה טאפס סרטנים והשניה מנת בשר טלה בציר לצד יין מקומי ספרדי מיקב פרוטוס אשר נוסד בשנת 1927.
האזור המדובר סגוריה הממוקמת במחוז קסטיליה ולאון ובעלת אזורי יין נרחבים המתקיימים במקום כל שנה תחרויות בינלאומיות של טאפס. האזור מתמחה באכילת בשר טלה ונזדים ומגוון רחב של מנות יוקרתיות מבשר.
וכמובן, הרמנו כוסית לראש השנה החדשה.
הוספת תגובה