עמוד הבית » ביף בורגניון ברוטב יין

ביף בורגניון ברוטב יין

TASTE צילום THR BEST
מתכון חגיגי וטעים במיוחד באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST ברוח התקופה = עלות המצרכים לא עולה על 100 ₪ .

מצרכים עבור ארבעה סועדים

1 שריר בקר אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות.

3 כוסות יין אדום חצי יבש.

3 גזרים חתוכים ל 6.

2 כוסות שמן זית.

שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.

שורש סלרי חתוך ל 6.

בצל סגול חתוך ל 6.

סוכר חום.

ראס אל חנות.

טימין.

מלח.

פטריות שמפניון חתוכים ל 1/2.

רסק עגבניות.

שום טרי.

1 ליטר מים.

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .

מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.

מוסיפים את הבשר ומערבבים.

מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.

מוסיפים 1 ליטר מים.

מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה