עוגת הביסקוויטים האהובה עם טאצ'
רמת קושי : קל
חומרים:
חומרים לתבנית אינגליש קייק 30 ס"מ:
לצפות עם ניילון נצמד לחילוץ נוח
לעוגה:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 קופסאות גבינה לבנה 5% (500 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
3/4 כוס חלב
3 כפות סוכר
20 יחידות פתי בר שוקולד מריר/ פתי בר שוקו
לעיטור העוגה:
שוקולד מריר מגורד (40 גרם)
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר עד קבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינות בתנועות קיפול לקרם.
- מוזגים את הקרם לתבנית ומשאירים 3 כפות קרם לציפוי העוגה.
- מכניסים את הפתי בר לקרם עד תחתית התבנית בצורת 5 טורים לאורך העוגה (בכל טור 4 פתי בר).
- מורחים את הקרם הנותר ומיישרים בערת לקקן. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא כ-5 שעות.
- לעיטור: בהגשה הופכים את העוגה על מגש ומפשירים במקרר למשך שעה.
- מגרדים את השוקולד המריר בעזרת פומפייה.
למתכוני פתיבר נוספים:https://www.osem.co.il/ptb/
הוספת תגובה