שייק פסיפלורה
מצרכים:
5 פירות פסיפלורה
200 גר' אננס טרי
150 מ"ל מיץ תפוזים
1 בננה
3 קוביות קרח
אופן ההכנה:.מכניסים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.שמים את כל החומרים בבלנדר, תוך כדי הוספת הבננות שוברים לחתיכות. מוזגים לכוס גבוהה
שייק אננס קפוא
מצרכים:
300 גר' נתחי אננס קפואים
120 גרם יוגורט רגיל
120 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
1 כפית דבש
אופן ההכנה:
מערבבים בבלנדר נתחי אננס קפואים, יוגורט רגיל, חלב שקדים ו-1 כפית דבש. מערבבים עד שהתערובת חלקה ובעלת מרקם קצפי.
שייק רימון חמוציות
מצרכים:
120 מ"ל מיץ רימונים טרי
110 גרם חמוציות קפואות
80 גרם יוגורט רגיל
1 בננה
1 כף זרעי פשתן
1 כף דבש
אופן ההכנה: מאחדים את כל החומרים בבלנדר לפי הסדר שבו הם רשומים..מערבבים את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.טועמים וממתיקים עם דבש נוסף לפי הצורך. מוזגים לכוסות, מקשטים בנענע ומגישים.
המתכונים באדיבות Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
הוספת תגובה