"לעיתונאים יש את הכוח להאיר אמיתות ולעורר שינוי; עם כל מילה שהם כותבים, הם מעצבים את הנרטיב של העולם", אמר אנטניו מא-אט סגו נשיא "כתר מורשת" . 20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של 'כתר מורשת' מדגימים את המחויבות הזו, כותבים בעומק עמוק ותמיכה חזקה באנושות. האנשים הנכבדים הללו– אנג'לה קוסטה, תג'ריד בו מרחי, פייינג כריסטין צ'ן, ד"ר מוג'ה בוצפאג', איירין דורה-קאוודיה, פרנצ'סקה גאללו, חסן יארטי, נדו דרגושה, דיבראן פילי, ארסלן באייר, חאמד עבדול מוחמד אל-מג'מאי, אלקטה גאשי פזליו, ארתור נורה, נאסיר אייג'אז, איריס כליף, אנטונינה מ. ווישניבסקה, קאנג בייונג-צ'אול, אווה פטרופולו ליאנו, אנטונייטה מיקלי ופרופ' פרית' פדמנאבאן נמביאר– מדגימים את ההשפעה העמוקה שיכולה להיות לעיתונאות על החברה. באמצעות עבודתם, הם לא רק מיידעים אלא גם מעצימים קהילות ופועלים למען עולם טוב יותר.
אנג'לה קוסטה (Angela Kosta)
אנג'לה קוסטה, ילידת אלבסאן, אלבניה, ומתגוררת באיטליה מאז 1995, היא מנכ"לית מוכשרת של המגזיןMIRIADE , כמו גם מתרגמת, כותבת חיבורים, עיתונאית, מבקרת ספרות ומוציאה לאור. היא חיברה 17 ספרים במספר שפות ותרמה את ההכנסות מיצירותיה לעמותות לחקר ניוון שרירים ((ALS ולוקמיה. שירתה של קוסטה אמורה להתפרסם בבנגלית, מה שמשקף את הטווח הגלובלי שלה, כאשר יצירותיה מופיעים במגזינים ספרותיים בינלאומיים שונים. כמתרגמת פורייה, היא תרגמה 160 מחברים וקידמה למעלה מ-580 משוררים. היא ממלאת תפקידי מנהיגות במספר ארגונים ספרותיים וזכתה לשבחים רבים על תרומתה לספרות, כולל תוארה כמתרגמת הטובה ביותר בשנת 2023. קוסטה הוצגה בצורה בולטת במספר רב של מגזינים וקיבלה כמה וכמה תארי דוקטור לשם כבוד מאוניברסיטאות ברחבי העולם.
תג'ריד בו מרחי (Taghrid Bou Merhi)
טאגריד בו מרהי היא משוררת, סופרת ומתרגמת לבנונית בולטת המתגוררת כיום בברזיל. ילידת קב אליאס, עמק הבקעא, היא בעלת תואר ראשון במשפטים ומדעי המדינה ומלמדת ערבית למי שאינם דוברים את השפה כשפת אם. עם קריירה עשירה בעריכה ספרותית ותרגום, היא תרמה לפורומים וארגונים בינלאומיים שונים, ביניהם "מתרגמים ללא גבולות" (("Translators Without Borders". השבחים הספרותיים של בו מרהי כוללים את פרס אונסק"ו ואת פרס נגי נעמן (Nagi Naaman (Award. יצירותיה כוללות שירה, פרוזה וספרות ילדים, דבר המשקף את מחויבותה לחילופי תרבות ולמאמצים הומניטריים. תומכת שלום עולמי, היא משתתפת באופן פעיל בפסטיבלי שירה ואירועים ספרותיים ברחבי העולם.
פייינג כריסטין צ'ן (Peiying Christine Chen)
פייינג כריסטין צ'ן היא דמות בולטת בסצנה הספרותית והעיתונאית של ניו זילנד, מוכרת כאחת מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת. כבעלת טור במנדרינית, היא מעצימה את הנרטיב הרב-תרבותי של ניו זילנד באמצעות כתיבתה. השבחים שלה כוללים את התואר 'הסופר הזר הטוב ביותר' בטקס פרסי הספרות האיטלקית של אוסי די ספיה (Ossi Di Seppia) וזכייה במקום הראשון בתחרות השירה הבינלאומית 'אסיה ספרותית'('Literary Asia') . תרומתה של צ'ן לפסטיבל השירה הבינלאומי בסידני זיכתה אותה בפרס תרומה מיוחדת, ובשנת 2023 היא הפכה לרכזת של תנועת השירה העולמית אוקיאניה. חברת ועדה של אגודת הסופרים הסיניים של ניו זילנד, היא תומכת באופן פעיל בסופרים מתפתחים ומקדמת חילופי תרבות, דבר שחוזק על ידי עבודתה האחרונה שהוצגה בספרות קזחית. השפעתה של צ'ן כעיתונאית ומשוררת ממשיכה להוות השראה ולחבר בין קהילות מגוונות.
ד"ר מוג'ה בוצפאג' ((Dr. Mujë Buçpapaj
ד"ר מוג'ה בוצפאג', שנולד ב-1962 בטרופיה, אלבניה, הוא דמות מפתח בספרות ובתרבות האלבניים. בוגר לימודי שפה וספרות אלבנית, קיבל לאחר מכן דוקטורט המתמקד בשירה אלבנית תחת צנזורה קומוניסטית. לאחר 1990, הוא מילא תפקיד מכריע בביסוס הפלורליזם הפוליטי באלבניה, והיה שותף להקמת"Rilindja Demokratike" , עיתון האופוזיציה הראשון הפוסט-קומוניסטי. בוצפאג' מילא תפקידים משמעותיים במוסדות תרבות וכיום מלמד באוניברסיטת לואראסי "Luarasi") ). הוא מוכר בזכות תרומתו לשירה אלבנית מודרנית וחיבר יצירות רבות על ספרות ומדיניות תרבות. הוא גר בטירנה עם משפחתו.
איירין דורה-קאוודיה (Irene Doura-Kavadia)
איירין דורה-קאוודיה היא בלשנית, מחנכת ועיתונאית יוונית בולטת, אשר מפורסמת הודות לתרומתה יוצאת הדופן לשפה ולספרות. עם תארים בשפה וספרות גרמנית, כמו גם שני תארים שניים בבלשנות השוואתית וחישובית, יש לה בסיס אקדמי חזק. כמנכ"לית "מרכזי אקדמיה" ("ACADEMY CENTERS"), היא מלמדת מספר שפות זרות ומטפחת תקשורת בין-תרבותית. היא הוכרה כאחת מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים על ידי כתר מורשת. הכתיבה רבת ההשפעה של איירין מתייחסת לסוגיות חברתיות ומהדהדת ברחבי העולם. הישגיה כסופרת, משוררת וחברה פעילה בארגונים ספרותיים שונים מדגישים את מחויבותה לאמנויות ולתמיכתה בסופרים. עבודתה של איירין מדגימה את הכוח הטרנספורמטיבי של שפה וסיפור סיפורים בקידום הבנה ושלום בעולם של היום.
פרנצ'סקה גאללו (Francesca Gallello)
פרנצ'סקה גאללו – קירו מארינה, ידועה בסיפור הסיפור העוצמתי שלה ובמחויבותה להעצמת קולות מגוונים, היא מובילה את מגזין סטורנוSATURNO) ) ומטפחת הכלה וחילופי תרבות. עם רקע בחקלאות ובספרות, עבודתה של פרנצ'סקה חוקרת נושאים של טבע, זהות וצדק חברתי, מה שהופך אותה לדמות חיונית בעיתונאות בת זמננו. ההכרה האחרונה שלה מדגישה את השפעתה על נרטיבים גלובליים ואת מסירותה לאמנות הסיפור.
חסן יארטי ((Hassane Yarti
חסן יארטי, סופר מרוקאי המתגורר בברצלונה, הוא דמות מפתח בספרות ובדיפלומטיה תרבותית. חבר באיגוד הסופרים הערבים, יצירותיו, כולל "מעגלים של ריקנות" ו"ונוס / רומולוס ורמוס", חוקרות נושאים של זהות וצדק חברתי, ולעתים קרובות מעניקות קול לקהילות מודרות. כנשיא אגודת אל-ניבראס לתרבות ואמנויות, הוא מקדם כישרון ספרותי וביטוי אמנותי באמצעות יוזמות כמו המגזין הספרותי של ברצלונה. עם כתביו שתורגמו ליותר מעשר שפות, יארטי שם דגש על חוויות אנושיות אוניברסליות ודיאלוג תרבותי. הוא נותן השראה לאלו השואפים להיות סופרים לאמץ את הגיוון ולהשתמש בספרות ככלי לשינוי.
נדו דרגושה (Ndue Dragusha)
נדו דרגושה, שנולד ב-29 בספטמבר 1953 בדראגושה, אלבניה, הוא עיתונאי ודמות ספרותית מכובדת והוכר לאחרונה כאחד מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת אסיה. הקריירה הענפה שלו משתרעת על פני הוראה, ניהול וכתיבה, מה שמשקף מחויבות לחינוך ולהעשרה תרבותית. חבר באיגוד העיתונאים המקצועיים של אלבניה, דרגושה דוגל בנושאים חברתיים כמו חינוך, מוגבלות וזכויות אדם באמצעות מאמרים משפיעים ופיתח את הסצנה הספרותית באלבניה כמבקר ועורך. הוא מאמין שיצירתיות היא תגובה חיונית למורכבות החיים, תוך שימת דגש על אינדיבידואליות ודמיון בכתיבה. עכשיו בפנסיה, הוא נשאר פעיל בעיתונאות ובחינוך ומשמש כשגריר לשלום עם הפדרציה האוניברסלית לשלום, מקדם דיאלוג והבנה בין-תרבותיים.
דיבראן פילי (Dibran Fylli)
דיבראן פילי, שנולד ב-29 בספטמבר 1956 באקרבה, סקנדראז', הוא במאי, שחקן ותומך תרבות ידוע בקוסובו. לאחר שנמלט מרדיפות תחת המשטר הסרבי, הוא למד בימוי בסלובניה והפך לחבר פעיל בצבא השחרור של קוסובו(KLA) , שם הקים את הלהקה האמנותית הצבאית "חמז ג'שארי" כדי להעלות את המורל בזמן מלחמה. בעקבות המלחמה, פילי תרם באופן משמעותי לזהותה התרבותית של קוסובו באמצעות תיאטרון, ספרות ותקשורת, ייסד את כתב העת אורפאו ORFEU)) וקיבל פרסים ספרותיים רבים. הוכר לאחרונה כאחד מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים על ידי כתר מורשת אסיה, וממשיך לעורר השראה באמצעות המחויבות הבלתי מעורערת שלו לאמנויות ולשינוי חברתי.
ארסלן באייר (Arslan Bayır)
ארסלן באייר, דמות בולטת בספרות הטורקית העכשווית, החל את מסעו החינוכי בכפר שלו, לאחר מכן למד באלניה וקיבל תואר ראשון בשפה הטורקית מאוניברסיטת אנאדולו ב-1999. תרומותיו הספרותיות המגוונות כוללות אוספי שירה כמו "זרע" ו"מבשר האביב", ספרי ילדים כגון "פנים מתוקות", ומאמרים מעוררי תובנה כמו "הכוח שאנו צריכים אטאטורק", שרבים מהם תורגמו למספר שפות. באייר זכה לשבחים רבים, כולל פרס השירה בקפריסין ופרס עט הזהב ברוסיה. כתורם לכתבי עת שונים ומייסד הוצאת בייגנקBaygenç) ), המוציאה לאור את המגזין הבינלאומי אומנות עכשווית, עבודתו מדגימה את הכוח של סיפור סיפורים בגישור בין תרבויות והענקת השראה לכותבים עתידיים.
חאמד עבדול מוחמד אל-מג'מאי (Hamed Abdul Mohammed Al-Majmai)
חאמד עבדול מוחמד אל-מג'מאי, נולד ב-1968 בבזייז קרייסאן, בנה קריירה מכובדת כמשורר, סופר ואיש תרבות, בעודו שואב השראה ממסורות הסיפור של משפחתו. תשוקתו המוקדמת לספרות הובילה אותו מהחינוך הטכני לאמנויות, שם חידד את מלאכתו בתיאטרון ובשירה. כמנהיג בהסברה תרבותית, הוא מילא תפקידים משמעותיים בארגונים שונים, ביניהם אגודת היוצרים הערבית ואיגוד העיתונאים העיראקי, תוך הקמת מספר מוסדות תקשורת. סופר פורה, חאמד פרסם מאמרים ואוספי שירה רבים, וזכה לשבחים כמו "נזיר האהבה". תרומתו המתמשכת לספרות ולתרבות הופכת אותו לדמות מעוררת השראה בעולם הערבי.
אלקטה גאשי פזליו (Alketa Gashi Fazliu)
אלקטה גאשי פזליו, שנולדה ב-1986 בפריזרן, קוסובו, היא עיתונאית, מגישת טלוויזיה וסופרת מוכשרת. עם תואר ראשון במדעי המדינה ותואר שני ביחסים בינלאומיים, היא עובדת כעת על תואר דוקטור במדיה ותקשורת. כעורכת ומגישה ברדיו וטלוויזיה של קוסובו, היא תרמה משמעותית לתקשורת המקומית והאירופית כאחד. אלקטה פרסמה 11 יצירות פרוזה ושירה, וזכתה לשבחים, כולל הפרס הראשון לשירה ביריד הספרים של פרישטינה. כפעילה במספר ארגונים מקצועיים, היא מאזנת את הקריירה שלה עם היותה אם מסורה לשלושה. לאחרונה נבחרה לאחת מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת, והיא ממשיכה לעורר השראה באמצעות המחויבות שלה לסיפור ולהסברה.
ארתור נורה (Artur Nura)
ארתור נורה, נבחר לאחרונה לאחד מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת לשנת 2024, והוא דמות בולטת בתקשורת האלבנית. כמגיש של"Pa Filtra – Senza Filtri" בטלוויזיית,NTV הוא מחויב להעביר חדשות אובייקטיביות ולעסוק בנושאים חברתיים קריטיים. נורה משמש גם כעורך שלPërqasje Italo Shqiptare – Approach" ", מגזין מקוון המגביר קולות מגוונים ומציע ניתוח פוליטי מעמיק. תפקידו ברדיו רדיקל מרחיב עוד יותר את השפעתו בשיח הפוליטי. באמצעות הדיווח חסר הפחד שלו ומסירותו לעיתונות עצמאית, נורה מעצב את דעת הקהל ומטפח דיאלוג על פערים תרבותיים, ומגבש את מעמדו כקול מוביל בעיתונות בינלאומית.
נאסיר ijazאייג'אז (Nasir A)
נאסיר אייג'אז הוא עיתונאי, סופר ומשורר מכובד מקאראצ'י, פקיסטן, עם למעלה מ-48 שנות ניסיון בתקשורת. אייג'אז, שהוכר לאחרונה כאחד מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת, זכה לשבחים רבים, כולל מדליות זהב עבור הדיווח הטוב ביותר. הוא שימש כעורך, קריין טלוויזיה ומנחה רדיו, וחיבר עשרה ספרים המכסים היסטוריה, ספרות וביוגרפיה. יצירותיו הספרותיות, כולל תרגומים, זכו להכרה בינלאומית, עם פרסומים בשפות שונות. כעורך של סינד קוריור (Sindh Courier) וחבר מייסד באיגוד העיתונאים באסיה, אייג'אז נשאר קול חיוני בעיתונות ובספרות, מגשר בין תרבויות ומעורר השראה לדורות הבאים.
איריס כליף (Iris Calif)
איריס כליף, אמנית רבת פנים מישראל, היא משוררת, סופרת ומתרגמת מפורסמת שיצירתה משקפת את מסע החוסן והיצירתיות שלה. בגיל 49 היא משמשת כראש קשרי חוץ של מגזין התרבות "בכיוון הרוח" ותרמה לפלטפורמות ספרותיות שונות, וזכתה לשבחים בינלאומיים, כולל פרס המשוררים הטובים ביותר לשנת 2023. מחברת שלושה ספרים, השירה שלה חוקרת נושאים של אהבה וגילוי עצמי, במיוחד כשהיא חולקת את הניצחון שלה על האנורקסיה. עם תואר דוקטור לשם כבוד ותרגומים רבים של עבודתה, איריס מעוררת השראה באחרים באמצעות מחויבותה העמוקה לדיאלוג תרבותי ולכוחן הטרנספורמטיבי של מילים.
אנטונינה מ. ווישניבסקה (Antonina M. Wiśniewska)
אנטונינה מ. ווישניבסקה, משוררת וסופרת פולנית, הוכרה כאחת מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת אסיה. נולדה באוולינה מלטה בשנת 1980, היא בוגרת אוניברסיטת מאריה קירי- סקוואדובסקה ובעלת כישורים מגוונים במנהל ציבורי ועיצוב אופנה. משוררת מוכשרת, הכרך שלה שירת החיים Poetica vitae)) והשתתפותה בלמעלה מ-150 תחרויות בינלאומיות מדגישים את יכולתה הספרותית. כשגרירת שלום, היא מקדמת הבנה תרבותית באמצעות עבודתה ומסעותיה. עם תיק עבודות עשיר של אנתולוגיות ופרויקטים של עריכה, אנטונינה ממשיכה לעורר השראה כקול חיוני בספרות ובעיתונאות עכשווית.
קאנג בייונג-צ'אול (Kang Byeong-Cheol)
קאנג בייונג-צ'אול, שנולד ב-1964 בעיר ג'ג'ו, דרום קוריאה, הוא סופר, משורר ומדען פוליטי מהולל. מאז שהחל את קריירת הכתיבה שלו ב-1993, הוא פרסם למעלה משמונה ספרים וקיבל פרסי ספרות רבים. תומך בזכויות אדם, כיהן בוועדת הסופרים של PEN International ומילא תפקידי מנהיגות בארגוני חינוך ושלום. כיום סגן הנשיא של המכון הקוריאני לשלום ושיתוף פעולה וכותב עורך של ג'מינילבו (Jeminilbo). עבודתו של קאנג מדגישה את חשיבות הספרות בטיפוח דיאלוג והבנה בעולם מורכב. הכללתו במגזין 20 המובילים הבינלאומיים של כתר מורשת אסיה מדגישה את השפעתו המשמעותית הן על הספרות והן על ההסברה החברתית.
אווה פטרופולו ליאנו (Eva Petropoulou Lianou)
אווה פטרופולו ליאנו, סופרת יוונית בולטת ופעילה למען השלום, תרמה תרומה משמעותית לספרות ולחילופי תרבות. נולדה בקסילוקסטרו, היא החלה את הקריירה שלה בעיתונאות לפני שחזרה ליוון ב-2002. אווה כתבה מספר ספרים עטור שבחים, כולל"Η Κόρη της Σελήνης" ו"הרפתקאותיו של הסמוראי נוגאסיקה-סאן", ועבודתה מתמקדת בנושאי של זהות וחוסן. כסגנית נשיאת האקדמיה מונדיאלד דה יובנטודס ((Academia Mundial de Juventudes ומקדמת ספרות יוונית, היא מקדמת שיתוף פעולה בינלאומי בין משוררים וסופרים. מועמדת לאחרונה לפרס נובל לשלום לשנת 2024, אווה ממשיכה לעורר השראה באמצעות מסירותה לאיחוד תרבויות באמצעות כוחן של מילים.
אנטונייטה מיקלי (Antonietta Micali)
אנטונייטה מיקלי היא דמות בולטת בתחומי הספרות והחינוך של איטליה. בעלת תארים מאוניברסיטת לה סאפיינזה ברומא, היא משמשת כמנהלת הלאומית של המחלקה לספרות באקדמיה של טברינה, מקדמת קולות נשיים בספרות ומובילה יוזמות כמו התחרות הבינלאומית G.Belli-FLami. מורה מסורה בבית ספר יסודי, מיקלי מאמינה בטיפוח אזרחות אחראית מגיל צעיר. היא גם סופרת מוכשרת, עם פרסומים רבים בספרות ובשירה לילדים, שזיכו אותה במספר פרסים יוקרתיים. באמצעות ההוראה, הכתיבה והמעורבות הקהילתית שלה, מיקלי ממשיכה להוות השראה לדורות הבאים ולהעשיר את הנוף התרבותי של איטליה.
פרופ' פרית' פדמנאבאן נמביאר (Prof. Preeth Padmanabhan Nambiar)
פרופ' פרית' פדמנאבאן נמביאר, שנולד ב-27 באוגוסט 1978, הוא משורר הודי נודע, עיתונאי, איש חינוך והומניטרי. כמייסד ומנכ"ל קרןWriters Capital International , הוא הפך אותה לתנועה גלובלית המקדמת ערכים הומניטריים באמצעות ספרות, ומאחדת סופרים ואמנים ב-78 מדינות. יצירותיו הספרותיות של פרית', המאופיינות בעומק המדיטטיבי שלהן, חוקרות נושאים של טבע ואנושיות. הוא השפיע באופן משמעותי על החינוך כראש המחלקה לשעבר לאנגלית באוניברסיטת קיימברידג' במלדיבים ויזם תוכניות תרבותיות וחינוכיות שונות. מאמציו זיכו אותו בפרסים יוקרתיים, המחזקים את מורשתו כדמות מובילה בספרות ובשינוי חברתי. כחבר שהוכר לאחרונה בעשרים העיתונאים הבינלאומיים המובילים של כתר מורשת אסיה, הוא ממשיך לעורר אחדות והבנה עולמית באמצעות תרומותיו הרב-גוניות.
Special Mention: Outstanding International Journalist Antonio Ma-at – אזכור מיוחד: עיתונאי בינלאומי מצטיין אנטניו מא-אט – הפיליפינים,
מאשה גסן – רוסיה/ארה"ב, כריסטיאן אמנפור, מריה רסה – הפיליפינים, דיוויד רמניק – ארה"ב, גייל קולינס – ארה"ב, ליסה דוסט – קנדה, חואן גונזלס – ארה"ב, סימור הרש – ארה"ב, גלן גרינוולד – ארה"ב, סוקי קים – דרום קוריאה/ארה"ב , סברינה טברניס – ארה"ב , חנאן עשראווי – פלסטין, ג'פרי גולדברג – ארה"ב, אן אפלבאום – ארה"ב/פולין, ג'מילה למיו – ארה"ב, פאריד זכריה – ארה"ב, דיוויד קאר – ארה"ב, נעמי קליין – קנדה, מארק מזטי – ארה"ב, אריאנה האפינגטון – יוון/ארה"ב, טה-נהיסי קואטס – ארה"ב, זיינב סלבי** – עיראק/ארה"ב, אוון אוסנוס – ארה"ב, טינה בראון-בריטניה, אנדרסון קופר – ארה"ב, שאשי ת'ארור – הודו, חדיג'ה איסמאיילובה – אזרבייג'ן, סיימון שאמה – בריטניה, סופי מקניל – אוסטרליה, אמירה הס – ישראל , לואן ראמה – אלבניה, רט'אן באטאצ'רי – הודו, מייקל גוניפטאקיס – יוון, רזה אודין סטלין – בנגלדש, לאן קיקאלה, פלינה ת'אודוסיוס ובאביס פטראקיס.
התאגיד כתר מורשת, שהוקם על ידי אמב. ד"ר מייקל יוסטקיו ו- אמב. אנטוניו מא-אט, מחויב ליצירת מערכת שמטפחת כישרון באמצעות חונכות ומשאבים, מה שמעורר השראה לדור חדש של מנהיגים.
The Legacy Crown Corporation, founded by Amb. Dr. Michael Eustaquio and Amb. Antonio Ma-at, is dedicated to creating an ecosystem that nurtures talent through mentorship and resources, inspiring a new generation of le
המסע של נשיא 'כתר מורשת' ,אמב. ד"ר מייקל קווין מ. יוסטקיו
.The Journey of the Legacy Crown President, Amb. Dr. Michael Kevin M. Eustaquio
מסעו המקצועי של ד"ר מייקל קווין יוסטקיו יוסטקיו החל בתחום הבריאות. לאחר שהשיג את התואר הראשון שלו בסיעוד מאוניברסיטת פטימה, הוא עבד בחריצות כאח. עם זאת, שאיפותיו התרחבו מעבר לגבולות שירותי הבריאות. במעבר לתפקיד כמפקח שיווק, הוא חידד את כישוריו באסטרטגיות שיווק, מה שהניח את הבסיס למיזמים העתידיים שלו בעסקים. המעבר שלו מסיעוד ליזמות הוא עדות למיומנויות הניתנות להעברה שיכולות לפרוח על פני תעשיות. החמלה והמנהיגות ברקע הסיעודי שלו עברו בצורה חלקה לתפקידו כמנכ"ל, ואיפשרו לו לטפח תרבות של עבודת צוות וחדשנות בתוך הארגונים שלו.
מסעו של החבר ד"ר מייקל קווין יוסטקיו, שנולד עם תשוקה לידע, החל בתחום הבריאות. הוא סיים את התואר הראשון שלו בסיעוד מאוניברסיטת פטימה, ולאחר מכן המשיך ללימודים נוספים, השיג דוקטור למנהל עסקים ודוקטור לניהול חינוכי. הישגיו האקדמיים הניחו בסיס חזק לעתידו בעסקים, והוכיחו את מחויבותו ללמידה ולמצוינות לאורך כל החיים.
באמונה ותשוקה בלתי מעורערת, החבר ד"ר מייקל קווין הקים את תאגיד בית הלחם של קאסיי (Casay Bread House Corporation) ואת תאגיד פינוי פנדסל .(Pinoy Pandesal Corporation) המיזמים שלו הפכו לשמות מובילים בתעשיית האפייה, ידועים באיכותם ובמסירותם למסורות הקולינריות הפיליפיניות. תחת הנהגתו, החברות התרחבו באופן משמעותי, וזכו להכרה כמובילים בפיליפינים.
השפעתו של החבר ד"ר מייקל קווין על הנוף העסקי ניכרת.
הוא זכה בפרסים יוקרתיים רבים, כולל:
שגריר השלום העולמי
שגריר הליגה הבינלאומית הפיליפינית לשלום ואחדות
מנכ"ל צעיר עטור פרסים בפיליפינים
היצרן המצטיין ביותר של פינוי פנדסל הטוב ביותר
פרס מפעל חיים בעסקים, בריאות וחינוך
שבחים אלו משקפים את מסירותו למצוינות ואת תרומתו המשמעותית לתעשייה.
בלב הצלחתו של החבר ד"ר מייקל קווין יוסטקיו נמצאת פילוסופיית המנהיגות שלו, המדגישה שיתוף פעולה, חדשנות ואחריות חברתית. הוא מטפח תרבות שבה חברי הצוות מעודדים לתרום רעיונות, מה שמניע את החברה לשיפור וצמיחה מתמשכים. האמונה שלו בחשיבות של צוות חזק ופתרונות חדשניים הקפיצה את עסקיו לגבהים חדשים. מעבר להישגיו הארגוניים, החבר ד"ר מייקל קווין יוסטקיו מחויב עמוקות למטרות הומניטריות. כחבר פעיל בעמותות סיעוד שונות ובאחוות מסדר הנשרים ((Fraternal Order of Eagles, הוא דוגל ברווחת הקהילה והעצמה. עבודתו משקפת הבנה עמוקה של יחסי הגומלין בין הצלחה עסקית לאחריות חברתית.
המסע של החבר ד"ר מייקל קווין יוסטקיו מקריירת סיעוד להפיכתו למנכ"ל צעיר עטור פרסים הוא מסע מעורר השראה של התמדה וחדשנות. הישגיו מדגישים את הכוח הטרנספורמטיבי של תשוקה ונחישות. כשהוא ממשיך להוביל ולהעניק השראה לאחרים, ד"ר יוסטקיו מדגים את הפוטנציאל של שילוב מצוינות אקדמית עם רוח יזמית, תוך השפעה מתמשכת בעולם העסקים ומחוצה לו.
אודות סגן נשיא "כתר מורשת" אמב.אנטוניו מא-אט
About the Vice President of 'Legacy Crown' Amb. Antonio Ma-at
אמב.אנטוניו מא-אט מוכר כאחד מעשרת הסופרים העכשוויים המובילים, השפעתו הגלובלית של אנטוניו משתרעת על מנת לסייע בהובלת פרויקט שיא עולמי רוסי "היפרפואמה". שבחים ראויים לציון כוללים את התואר איש השנה ב-LMA Awards 2024, בהם הוצג במגזינים ובשלטי חוצות.
מעט דמויות בולטות כמו החבר אנטוניו ברנרד מא-אט. כסגן נשיא של תאגיד כתר מורשת, הוא זכה בתואר החיבה "עמיתך החולם", המשקף את מחויבותו לטפח יצירתיות והעצמה בין תרבויות. מוכר כאחד מ-20 העיתונאים הבינלאומיים המובילים באסיה, הקריירה הרב-גונית של אנטוניו כסופר, דובר ציבורי, ומוזיקאי מדגימה את החתירה הבלתי פוסקת שלו לביטוי אמנותי והשפעה חברתית.
המסע הספרותי של אנטוניו הוא לא פחות ממדהים. מחבר שותף פורה של למעלה מ-100 אנתולוגיות, הוא הקדיש את עצמו לחקור נרטיבים תרבותיים מגוונים באמצעות עבודתו. הפרויקט הבולט שלו, "אמהות העולם", לא רק חוגג את הניצחונות האישיים של נשים ברחבי העולם אלא גם דוגל בהעצמה קהילתית, ומדגיש את הכוח הטרנספורמטיבי של סיפור סיפורים.
כמנהל המבצע של תנועת הסופרים העולמית בפיליפינים, אנטוניו הוא תומך נלהב של אלה השואפים להיות סופרים.
באמצעות הרצאות וחונכות, הוא מטפח קהילה ספרותית תוססת שגדלה ליותר מ-156,000 חברים ברחבי העולם.
היוזמות שלו, כולל קהילת כתיבת העלים החדשים ופלטפורמות כמו תשוקה לשירה ומשוררים פיליפיניים בפריחה, משקפות את מחויבותו ליצור מרחבים לקולות מתעוררים בספרות.
השפעתו של אנטוניו חוצה גבולות. השנה, הוא זכה לשבחים רבים, כולל איש השנה בטקס פרסי LMA 2024 והעיתונאי הבינלאומי של השנה בפרסי Asian Pacific Luminare. הישגיו נחגגו בפלטפורמות יוקרתיות, כולל פרס ההישג הספרותי של Ganka 2024, שבו עיטר את השטיח האדום, והופעות בולטות בטקס פרסי אייקון הזהב של אסיה ושל טקסי הפרס ההומניטרי של אסיה.
הקריירה העיתונאית שלו, שהחלה ברצינות ב-2021, נעוצה ברצון להאיר את הסיפורים שמאחורי הצלחות בודדות. על ידי ראיון דמויות רבות הישגים בתחומים שונים, אנטוניו יוצר נרטיבים מרתקים המהדהדים את הקוראים, וחושף את החוסן והנחישות שלעתים קרובות מתלווים לניצחון.
המאמרים שלו, המופיעים בערוצי דיילי אינדיה, פוקס ניוז ו-The Bulletin Tales That Matter, משלבים יכולת סיפור סיפורים מרתקת עם פרשנות מעוררת תובנה, ומקנים לו קהל עוקבים מסור.
בשנת 2022, אנטוניו הרחיב את השפעתו עוד יותר כמנהל השיווק של ME Publication, שם ערך ראיונות עם סופרים בולטים, והעשיר את הבנתו בנוף הספרותי. תרומותיו בהחלט ניכרות; שבחים כמו פרס Asian Pacific Luminaire חיזקו את המוניטין שלו כקול מוביל בעיתונות עכשווית.
נכון לעכשיו, אנטוניו משתף פעולה עם החבר ד"ר מייקל יוסטקיו להקים את תאגיד כתר מורשת, מיזם שנועד להעצים פורצי דרך ברחבי העולם. החזון המשותף שלהם נועד ליצור פלטפורמה שמטפחת כישרונות במגזרים שונים, כולל מדיה, עסקים ואמנויות. יחד, הם שואפים לטפח קהילה של מחוללי שינוי אשר מסורים להשפעה משמעותית.
המסע של אנטוניו מא-אט הוא עדות לכוחה של סיפור סיפורים ולפוטנציאל של ביטוי יצירתי לעורר שינוי. עבודתו לא רק מהללת הצלחה אישית אלא גם מטפחת רוח קולקטיבית של העצמה. בעודו ממשיך לנווט בצומת של ספרות ועיתונות, אנטוניו עדיין מהווה מגדלור עבור חולמים ובעלי חזון, מה שמעורר השראה לדור הבא.
הוספת תגובה