"פיתה מונטנה" עתידה לפתוח סניפים נוספים שיצטרפו לרשת בפריסה ארצית בשנים הקרובות.
בתפריט הכשר של ״פיתה מונטנה״ נמצא שיפודי בשר מחלקים מובחרים ( נתח קצבים, אנטריקוט, דנבר קאט, שקדי טלה ועוד ), שיפודי עוף לחלקיו השונים, קבב עיראקי ממתכון בן כמה דורות, לחם פרנה ייחודי .
שיטרית ואלמקיאס , שבאמתחתם ניסיון רב שנים וחתירה למקצוענות, מבטיחים לשמור על רמת מוצר גבוהה ביותר, ללא התפשרות בחומרי הגלם, ללא התפשרות בטעם, עד ליצירת הפיתה המושלמת.
אודי גינדי החל דרכו בעסקי הבשר לפני שנים רבות עוד בהיותו ילד כשעבד עוד אצל אביו במפעל הבשר המשפחתי. ב 1992 החליט לפרוש כנפיים ולצאת לדרך עצמאית. על דגלו חרט את נושא טיב הבשר ושאיפה להבאת הנתחים המובחרים והטובים ביותר. מאז ועד ימינו אנו, מספק אודי גינדי בשר למסעדות העילית,
בתי המלון המובילים ולקוחות פרטיים, בשלנים וחובבי אוכל את מוצריו תוך הקפדה על שירות מכל הלב.
שיתוף פעולה זה הביא להקמת העסק הראשון המשותף של השניים
בנוסף, מציעה ״פיתה מונטנה״ מגוון אלכוהול במחירים זולים, בירה קורונה וקוקטיילים נעימים.
תפריט יכלול לדוגמא:
- קבב הקצב – 39 ש״ח לפיתה / 44 ש״ח לפרנה. ( לחם מרוקאי מסורתי )
- שרשרת מרגז לוהטת – 39 / 44
- פרגית עולמית – 39 / 44
- מונטנה סטייק ( צלחת ) – 42 ש״ח.
- שיפוד כנפיים – 25 ש״ח.
- צ׳יפס מתפו״א מרי פופרס – 14 ש״ח.
בנוסף יהיו ספיישלים יומיים משתנים וחגיגות בשר משוגעות.
״פיתה מונטנה ״ כשר בהשגחת רבנות ת״א.
הוספת תגובה