באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים:
- 1 כפית טימין יבש או טרי
- 1 כפית אורגנו יבש
- 2 שיני שום פרוסות
- 4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים
- תרסיס שמן או כפית שמן זית
- 600 גרם נתחי פרגית משופדים
- רבע כפית צ'ילי
- 1 כפית חרדל גריגירים
- פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים
- להגשה: 1/2 כוס בצל ירוק
אופן הכנה:
מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים . מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית. מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.
הוספת תגובה