שוק טלה צלוי מונח על השולחן מעשה ידי הבשלן או הבשלנית להתפאר ולמען האמת יש על למרות שאת כל העבודה הארוכה ביותר עשה התנור. אתם מקבצים את כל החומרים יחד, מעסים את השוק הטריה ומניחים לה להיצלות.
1 שוק טלה
20 שיני שום מקולפים
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
2 כפיות כמון
1 כפית פפריקה
1 כוס שמן זית
5 גבעולי רוזמרין
כוסית אוזו לכל סועד
ההכנה:
+ מערבבים את כל התבלינים עם כוס השמן.
+ חורצים חריצים בשוק הטלה ומכניסים לתוכם כ 15- שיני שום.
+ כותשים את יתר שיני השום יחד עם הרוזמרין ויתר התבלינים ושמן הזית ומורחים על השוק.
+ מניחים את השוק על תבנית ומכסים בנייר כסף.
+ אופים 1:40 שעות, בתנור שחומם מראש ל 200- מעלות.
+ מסירים את נייר הכסף ואופים למשך 15 דקות נוספות
המתכון באדיבות: דבי מצקין בשלנית בינלאומית
https://www.facebook.com/Debbies-Journey-219050868144812
הוספת תגובה