המיוחדות של 2019
- עוגת "בסבוסה" דבש ותפוחים – עוגת סולת תבלינים עם תפוחים מקורמלים בדבש, בזילוף קרם מסקפונה ,
- עקיצת דבורה – טורט דבש ותבליני החג, במילוי שונטי וניל ותפוחים מקורמלים בציפוי נוגטין שקדים וקשיו.
- פליזר דבש ותבלינים – דקוואז' תבלינים עם שכבת קראצ' שקדים בליוי גנאש שוקולד וושנוטי וניל .
- קדאיף דבש – הקדאיף של קפולסקי במהדורה מיוחדת לחג קרם שונטי שערות קדאיף וזיגוג סירופ דבש
עוגת דבש
- עוגת דבש בציפוי שטרוייזל,
- עוגת דבש ואגוזי קשיו, לוז ושקדים,
- עוגת דבש בליווי אגסים מקורמלים,
- עוגת דבש בציפוי רויאל אייסינג ונגיעת קינמון ודבש,
- עוגת דבש בליווי תפוחים מקורמלים, פאי תפוחים,
- פאי אגסים פראי,
- קראנץ' ריקוטה – קראנץ שמרים במילוי גבינת ריקוטה מתוקה ושטרוייזל פריך
טווחי מחירים: 24-130 ₪.
"קפולסקי" – שדרות ביאליק 40 רמת השרון 03-6287358
עמוד הפייסבוק של קפולסקי:
https://he-il.facebook.com/kapulski.co.il/
אינסטגרם: kapulski_since_1934#
***
קונדיטוריית קפולסקי הוקמה בשנת 1934 בליטא על ידי בני משפחת קפולסקי.
בשנות ה-50, עלו לארץ, הביאו את כישורי אפיית העילית והקונדיטוריה המזרח אירופאית המוקפדת ארצה ופתחו את הסניף הראשון ברחוב אלנבי בתל אביב.
בהמשך, נפתחו סניפים נוספים של הקונדיטוריה בפריסה ארצית.
בשנת 1977 פתח דוד קפולסקי את בית הקפה הראשון של קפולסקי בנאות אפקה. הרשת זכתה להצלחה גדולה, והחלה למכור זיכיונות למפעילים נוספים.
בשנת 2001 רשת בתי הקפה מנתה 50 סניפים. ב- 2002 מכר דוד קפולסקי את הרשת וכיום הוא מתגורר עם משפחתו באוסטרליה.
ב 2015 נרכשה הקונדיטוריה הגדולה של קפולסקי לרבות הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני שלה על ידי לירון אנגל, בעלי קונדיטוריות ותיקות ודור שלישי לאופים. ללירון אנגל 25 שנות ניסיון בייצור מאפים וקונדיטוריה.
במהלך שלוש השנים האחרונות, לוקטו, הותאמו ונבדקו עשרות מתכונים של קונדיטורית קפולסקי המקורית. הקונדיטורים של קפולסקי עמלו על שמירת האופי הייחודי וטעמי העבר האהובים של המותג, בשדרוג לימינו.
בין העוגות האהובות של הרשת, תוכלו למצוא את הסברינה וטורט היער השחור, אלה לצד 200 סוגי עוגות, עוגיות ומאפים שונים נוספים, ביניהם עוגות קרות, עוגות שמרים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, קישים, פחזניות, עוגיות מקרון ועוגיות אחרות.
הוספת תגובה