מרכיבים ל- 6 אנשים:
1 יחידת אננס טרי
2 יחידות אבוקדו
2 יחידות לימון
100 מ"ל שמן זית
150 גרם לחם דאפיס
סירופ לימון חם –( 30 מעלות)
גרעיני אניס (כוכב)
1 יחידה קליפת תפוז יבשה
אופן ההכנה:
מרסקים את תוכן האבוקדו, מוסיפים את מיץ הלימון החם ואת שמן הזית.
התערובת חייבת להיות סמיכה וחלקה.
מייבשים את עוגת הדבש בתנור.
מעבירים אותו למיקסר לקבלת פירורי לחם עדינים.
חותכים את האננס לפרוסות דקות וטובלים בסירופ החם לכמה דקות.
מניחים את הפרוסות על צלחת, עם קרם האבוקדו ופירורי הלחם מעל.
באדיבות שף ז'וזף ויולה ממסעדות Daniel&Denise ,במסגרת סדנת אומן בלגעת באוכל, שבוע גסטרונומיה צרפתית 2020
הוספת תגובה