עמוד הבית » פרפה חלוה ברוטב סילאן עם קראנץ'

פרפה חלוה ברוטב סילאן עם קראנץ'

פרפה חלוה עם קראנץ גרנולה של אחוה צילום יולה זובריצקי
מנה חגיגית המבוססת טחינה גולמית של השף אבי ביטון , פרפה חלוה ברוטב סילאן עם קראנץ' גרנולה ושערות חלוה. מנה נפלאה, מפנקת המתאימה לחגיגה זוגית ומשפחתית וכן כקינוח באירוח חגיגי

מצרכים (לכ-6 מנות):

לפרפה:

1/3 כוס טחינה גולמית ללא מלח של "אחוה"

2 שמנת מתוקה (2 מכלים 250 גרם כל אחד)
1/2 כוס סילאן

3 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

לרוטב:
1/2 כוס סילאן

2 מקלות קינמון

1 כוכב אניס

1/4 כוס מים

1 גרידת לימון

להגשה:

1/4 כוס גרנולה

שערות חלוה של "אחוה"

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה בעזרת מיקסר ידני עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר ההקצפה מוסיפים את הסוכר ואת תמצית הוניל. מוסיפים טחינה גולמית ללא מלח ומערבבים היטב.

המתכון באדיבות : אחוה

הוספת תגובה

הוספת תגובה