האסאי הוא עץ דקל טרופי הצומח בדרום ובמרכז אמריקה. פריו סגול ובשל ערכיו התזונתיים הגבוהים הוא נחשב
לפרי-על.
בין השאר הפרי עשיר בנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, חומצות אמינו, אומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים ,C A ומקבוצה B, מינרלים כסידן, ברזל, זרחן ואבץ ועוד.
מחית הפרי האקזוטי מצליחה לשמר את טעמו המיוחד וזו עוד סיבה לכך שהמחית נחטפת מהמדפים!
יש לשמור בהקפאה עד לשימוש. אין להקפיא לאחר שהפשיר.
כשר בהשגחת בית דין הכשרות BDK סאו פאולו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 10.90 – 11.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.
מתכון: שייק אסאי בננה
חומרים:
50 מ"ל מיץ תפוחי עץ
1 מחית אסאי קפואה של "נטורזה" – שבורה לחתיכות
1/2 בננה קפואה וחתוכה
2 תמרים מגולענים או 1 כף סילאן
4 – 5 קוביות כתושות של קרח
1 כפית חמאת שקדים
אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את המצרכים לפי הסדר, בעוצמה נמוכה, עד שמתקבל מרקם אחיד.
לצקת לקערה ולפזר מעל פרוסות טריות של בננה.
אפשר להוסיף גלידה, יוגורט, חתיכות פרי, גרנולה ועוד.
הוספת תגובה