פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו – 4 מנות :
מרכיבים:
1/2מלון פרוס דק
10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"
2כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס
חופן עלי רוקט
3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי
להגשה:
שמן זית Ybarra
חומץ בלסמי של Cirio
מלח ופלפל שחור גרוס
מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה
בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.
מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
הכתבה באדיבות רשת טיב טעם
הוספת תגובה