עמוד הבית » עוגת בננה ושברי שוקולד מריר / מיקי שמו

עוגת בננה ושברי שוקולד מריר / מיקי שמו

עוגת בננה ושברי שוקולד מריר של מיקי שמו צילום יחצ
לעוגת הבננה גרסאות מרובות. הפעם שילב מיקי שמו בין מתכוני לחם בננות ועוגת בננה ויצר מתכון מושלם. המתכון ללא מוצרי חלב.

מצרכים ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 22 ס"מ:
2  ביצים מידה  L
125 גרם (½ כוס+ 2 כפות) סוכר דמררה
100 מ"ל (½ כוס פחות 1 כף) מייפל טבעי
150 מ"ל (¾ כוס) שמן קנולה
50  גרם (½ כוס) קוקוס טחון
50 גרם שוקולד מריר 70% קצוץ
5  גרם (½ שקית) אבקת אפייה
190 גרם (½ 1 כוסות פחות 1 כף) קמח מנופה
30 גרם (1/3 כוס) אבקת שקדים
קורט מלח
2  בננות בינוניות בשלות מעוכות

לקישוט:
2  בננות בינוניות בשלות
50  גרם ( ¼ כוס) סוכר דמררה

אופן ההכנה: מחממים תנור לחום 170 מעלות.
במיקסר בוש OptiMUM עם מטרפה מקציפים את הסוכר יחד עם הביצים עד לקבלת קצף יציב ותפוח, מוסיפים את המייפל יחד עם השמן בהדרגה, מוסיפים את הבננות ומנמיכים את המיקסר למהירות איטית.
מערבבים בקערה בצד את הקמח, אבקת האפייה ואבקת השקדים ומוסיפים אותה בהדרגה. עוצרים את פעולת המיקסר מיד כאשר התערובת אחידה.
משמנים מעט את תבניות האינגליש קייק ומוזגים את הבלילה עד ¾ גובה. חוצים כל בננה לאורכה ל- 3 חלקים, ומניחים על גבי העוגה בעדינות ומפזרים את סוכר הדמררה מעל.
אופים למשך 50 דקות עד להזהבה או עד למבחן הקיסם

מיקסר אופטימום,
צילום באדיבות בוש

הכתבה באדיבות מיקי שמו שף הבית של המותג בוש

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה