מצרכים:
140 גר’ קמח
100 גר’ שיבולת שועל
2 ביצים
אבקת אפייה
5 גר’ קינמון
חצי גר’ מלח
חצי תפוח מגורד
80 גר’ דבש
20 מ”ל חלב
5 מ”ל תמצית וניל
40 מ”ל חלב קוקוס
80 גר’ צימוקים
חופן שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה:
-מחממים תנור ל- 180 מעלות
-מערבבים את החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון)
-בוחשים פנימה שמן, דבש, ביצים, וניל, תפוח, חלב, צימוקים ושוקולד צ’יפס (מוסיפים מספיק חלב כדי להרטיב את הקמח והשיבולת שועל) ויוצרים בצק שלא מתפרק
-יוצרים מהבצק כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה על גבי תבנית ולוחצים אותם מטה בעזרת האצבעות
-אופים במשך 12-15 דק’ עד שהן קשיחות למגע
-בתאבון
המתכון באדיבות: Beko – מותג מכשירי החשמל לבית
הוספת תגובה