מצרכים:
סלסלת עגבניות שרי, עדיף מזן תמר
סלסלת פטריות שמפניון
15 עלי בזיליקום
8 עגבניות מיובשות
1/2 בצל סגול
10 ענפי עירית או 5 ענפי בצל ירוק או צרור עלי פטרוזיליה/כוסברה
1/4 כוס צנוברים
מלח ופלפל
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה:
– חוצים את העגבניות לחצי ואת הפטריות חותכים לרבעים.
– חותכים את הבצל לרצועות דקות וקורעים את עלי הבזיליקום.
– חותכים את העירית לטבעות דקות.
– במחבת, ללא שמן, קולים את הצנוברים במשך 3 דקות. מצננים מעט.
– מערבבים את כל המצרכים בעדינות ומגישים.
הערות חשובות:
– הסלט משתבח עם הימים.
– במיקום צנוברים ניתן להשתמש בשקדים פרוסים, אגוזי לוז, אגוזי מלך או כל אגוז אחר שאוהבים.
המתכון : באדיבות מרינה פטריות הגליל
הוספת תגובה