רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה חושף את המתכון של ביגה לסופגניות אפויות בתנור לחג החנוכה
מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן – לכ 16 סופגניות
חומרי גלם:
3.5 כוסות קמח – תערובת ללא גלוטן
6 ורבע כפות סוכר
1.5 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים –
חמישית כוס – שמן קנולה
1 כפית מלח
הוראות הכנה:
יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: כ 11-14 דק'.
לציפוי וקישוט הסופגנייות ללא גלוטן: ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים לסופגנייה ללא גלוטן, החל מציפיי שוקולד לב/ חום ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.
חג שמח וטעים
הוספת תגובה