עמוד הבית » סדרת סכינים חדשה בשיתוף השף טום אביב

סדרת סכינים חדשה בשיתוף השף טום אביב

סדרת סכינים של השף טום אביב והמותג ארקוסטיל צילום יחצ
המותג ARCOSTEEL משלב כוחות עם השף הצעיר טום אביב, הבעלים של שתי מסעדות מצליחות בתל אביב (ה-"קוקו במבינו" וה-"Fat Cow") הנחשב בשנים האחרונות לשף מוכשר ו'בועט' בסצנה הקולינרית בישראל. במסגרת שיתוף הפעולה בין השניים, מושקת בימים אלה סדרת סכינים מהודרת המשלבת אסתטיקה יפנית מרהיבה באיכויות גבוהות.

סדרת הסכינים החדשה, הכוללת 10 דגמים שונים, מביאה יוקרה ומקצועיות למטבח הביתי במחירים נוחים ונגישים.

להב הסכינים עשוי מפלדת אל-חלד יפנית מרוקעת ובגימור מרקם דמסקוס המדמה את תנועת הזרימה הטבעית של המים. בתחתית כל קת סכין (עקב הסכין) כתובה מילה יפנית שונה הלקוחה מה'אני מאמין' של השף טום אביב ומקועקעת על גופו, ביניהן: אהבה ((愛, חוכמה (知恵), כוח (力), תקווה (希望), אמת (純正) ועוד.

לדברי דני זיגרייך, מנכ"ל משותף ומבעלי חברת מילניום מרקטינג, יבואנית המותג ARCOSTEEL בישראל: "הקשר החם עם טום החל לפני כשלוש שנים במהלך השתתפותו בעונה השישית של 'מאסטר שף' שבה גם זכה.

לאחר זכייתו, הפך טום לאוהד המותג ארקוסטיל, כאשר הכלים לאירוח ובישול במסעדות שלו הינם על טהרת המותג, וחבר אלינו לסדנאות ושיתופי פעולה שונים.

אנו רותמים את היכרותו ואהבתו של השף הצעיר טום אביב למוצרי ארקוסטיל, יחד עם הרעננות, השובבות והמקצועיות שלו, בכדי לקרב את הקהל הצעיר למוצרי המותג המשלבים איכות גבוהה לצד מחיר נגיש למרבית האוכלוסייה".

סכיני הסדרה החדשה עוברות תהליך של Ice Hardening – חישול בקרח (חישול קריוגני) – תהליך הנהוג במיטב הסכינים בעולם, שכולל השרייה של להב הסכין בחנקן נוזלי, מה שמעניק לסכינים קשיות מיטבית, ומשפר את עמידותן ואת החדות שלהן.

תהליך השחזת הלהבים נעשה בעור יפני איכותי המביא לחדות גבוהה לאורך זמן. הלהב מרוקע בסגנון יפני מסורתי ובכך מסייע בהפחתת הידבקות המזון בעת החיתוך. סכיני הסדרה בעלות ידית ארגונומית מעץ  "פקה" בעל עמידות גבוהה, לאחיזה נוחה לאורך זמן ולשימוש בטוח.

השף טום אביב בשיתוף פעולה עם המותג ארקוסטיל – סדרת סכינים חדשה לחג. צילום יחצ

הסדרה כוללת: סכין שף 20 ס"מ, סכין לחם 20 ס"מ, סכין קצבים 17 ס"מ, סכין סנטוקו 17 ס"מ, סכין שף 15 ס"מ, סכין סנטוקו 14 ס"מ, סכין סנטוקו 12.5 ס"מ, סט 3 סכיני סנטוקו, סט סכיני סטייק וסט מעמד סכינים הכולל 7 חלקים.

השף טום אביב בשיתוף פעולה עם המותג ארקוסטיל – סדרת סכינים חדשה לחג. צילום יחצ
סכין גרזן קצבים
צילום יוסי פונס
סכין סנטוקו ברשת ארקוסטיל
צילום יוסי פונס
סכין סנטוקו טריי מי
רשת ארקוסטיל
צילום יחצ
סכין שף 20 רשת ארקוסטיל
צילום יחצ

הסכינים נמכרות באריזת מתנה מהודרת מעוטרת בעיטורי זהב מבריקים ובעלת סגירת מגנט אלגנטית.

 

סדרת הסכינים החדשה תשווק החל מחודש ספטמבר בחנויות הרשת Arcosteel Kitchen ברחבי הארץ.

 

טווח מחירים: 49.9-199 ₪ לסכינים בודדות

319 -799 ₪ לסטים

אחריות ל-12 שנים

מבצע השקה: 20% הנחה! בתוקף עד אחרי החגים (22/10/2019)

הוספת תגובה

הוספת תגובה