סגורים בבית כל היום? לא יורדים מהפיג'מה? בחברת "עוף טוב" חושבים עליכם ומציעים מתכון מנחם, טעים וקל להכנה שינעים לכם את השהות בבית ויעשה שמח סביב שולחן האוכל.
מתכון ל- 20 יחידות:
המצרכים הדרושים:
- 20 נקניקיות עוף
- 1 חבילת בצק פילו, מופשרת
- 1 ביצה
- שומשום או קצח לציפוי
אופן ההכנה:
- מחממים את תנור מראש ל-180 מעלות.
- פורסים את הבצק וחותכים אותו לפסים ברוחב של 2 ס"מ.
- עוטפים כל נקניקיה בפס בצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את הנקניקיות העטופות בבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או קצח.
- אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב יפה.
טיפ שמח: לקבלת נקניקיות בפיג'מה מגניבות במיוחד, לפני ההגשה קשטו את המאפים בנקודות קטשופ, מיונז וחרדל
הוספת תגובה