Van gogh Brazilian
45 מ"ל ואן גוך אסאי
15 מ"ל סירופ קוקוס
20 מ"ל מיץ לימון
45 מ"ל מיץ אננס
עלי נענע לקישוט
שבבי קוקוס לקישוט
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר מנערים היטב, מסננים לכוס עם קרח ומקשטים עם עלי נענע ושברי קוקוס.
Cosmic Girl
45 מ״ל ואן גוך מלון.
15 מ״ל מי סוכר.
15 מ״ל מיץ לימון.
2 סלילי מלפפון
סודה לסגירה
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר מנערים היטב, מסננים לכוס היי בול עם קרח ומקשטים עם עלי נענע וגלגלי מלפפון
HOLIDAY COLADA
30 מ"ל האוונה קלאב 3
30 מ"ל מליבו
40 מ"ל ג'ומאקס אננס
20 מ"ל חלב קוקס
20 מ"ל סירופ קוקוס
10 מ"ל מיץ לימון
אננס מיובש לקישוט
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר מנערים היטב, מסננים לכוס עם קרח ומקשטים עם אננס מיובש.
COCO-CUCUMBER
50 מ"ל ביפאיטר
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל חלב קוקוס
סליל מלפפון לקישוט
5 עלי נענע לקישוט
20 מ"ל מי סוכר
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר, מנערים היטב ומסננים לכוס עם קרח ומוספים סליל מלפפון ועלי נענע לקישוט.
WHITE MARGARITA
50 מ"ל אלטוס פלטה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ אשכולית
30 מ"ל רוזאטה
קוקוס מיובש לקישוט
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר, מנערים היטב ומסננים לכוס עם קרח מוסיפים עלי נענע לקישוט.
הקוקטלים באדיבות חטיבת האלכוהול של טמפו
הוספת תגובה