מתאים במיוחד לפיקניקים או שולחנות אירוח של סלטים "אחלה " שטראוס ליום עצמאות שמח וטעים
אנטיפסטי ברוטב טחינה
חותכים 2 קישואים, בטטה אחת, חציל אחד ובצל אחד לרצועות עבות. מערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס. אופים בתנור מחומם ל-200 מעלות עד שהירקות כמעט רכים. מזלפים מעל סלט טחינה ואופים עוד 5 דקות.
מתכון של אנטיפסטי איטלקי מפורסם בפרשנות ים תיכונית עם תוספת טחינה מפנקת. מכינים בקלי קלות, מגישים לאורחים וקוצרים מחמאות
חומוס עם גרגרי חומוס רכים- אתר אחלה טאצ'
גרגירי חומוס חמים כתוספת לחומוס: משרים כוס חומוס במים למשך הלילה. מסננים ומבשלים שעה. מוסיפים 1/2 כפית סודה לשתייה ומבשלים עד ריכוך. מסננים, מתבלים במלח ופלפל.
את הצלחת מצלחתים עם חומוס: מעבירים את החומוס לקערה ומערבים עם כף כדי "לפתח את החומוס" שיהיה לו מרקם נימוח יותר ומצלחתים בצלחת. מוסיפים מעל את הגרגרים החמים.
הוספת תגובה