לג'ין מיסטרל יש אופי פרחוני מאוד עם רמיזות למנטה ועשבי תיבול ים תיכוניים. הערער מודגש אך, הרמוני והטעם מזכיר אשכולית ורודה והדרים. מומלץ לשתות בטמפרטורה של 6-8 מעלות ועל קרח או במגוון קוקטיילים.
מתכון לקוקטייל גי'ן רוזה:
יש להכניס ישירות בשייקר:
5 מ"ל של מיסטרל ג'ין
2 מ"ל סירופ פירות פסיפלורה
4 מ"ל מיץ לימון
4 מ"ל מיץ אננס
מוזגים לכוס מעל קרח כתוש, מקשטים באננס מיובש ובחצי פסיפלורה.
המתכון באדיבות : הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם
הוספת תגובה