עמוד הבית » מתכון לקבב טונה וסלט שורשים

מתכון לקבב טונה וסלט שורשים

קבב סלט שורשים צילום ניר עצמון
ארוחת ליל הסדר מגיעה כל שנה ביחד עם האווירה והתחושה החגיגית באוויר. לקראת הסעודה החגיגית יש לתכנן ארוחה עם תפריט שיתאים לכל האורחים וסועדי השולחן וכן, יהיה קל להכנה

קבב טונה וסלט שורשים (4 סועדים)

מצרכים:

המרכיבים לקבב:

2 קופסאות (320 גרם סה"כ) טונה סטארקיסט בשמן, מסוננת

2 כפות קמח מצה

1 פלפל אדום קטן, חתוך

לקוביות קטנות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

2 חלמונים

מלח ופלפל

2 כפות שמן לטיגון

לסלט:

1 לפת בינונית, קלופה

1 סלק בינוני, קלוף

1 גזר, קלוף

2 קישואים

לרוטב וויניגרט:

מיץ מתפוז אחד

1 כף דבש

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס שמן קנולה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. הקבב: מערבבים את כל מרכיבי הקבב, למעט השמן, בקערה. צרים קבבים קטנים באורך כ-4 ס"מ.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הקבבים כ-2 דקות מכל צד (4 צדדים). מניחים על נייר סופג.
  3. הסלט: חותכים את כל השורשים למקלות דקים וארוכים
  4. לרוטב הוויניגרט: במעבד מזון או במערבל ידני מערבבים יחד את כל מרכיביו.
  5. מסדרים את ירקות השורש והגבינה בקערה גדולה. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מגישים מיד לצד הקבבים.

המתכון באדיבות סטארקיסט

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה