עוגת הדבש עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד שתגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג.
העוגה מתאימה במיוחד לראש השנה, שבו נהוג לאכול מאכלי דבש מתוקים וכמו כן, כפינוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק...
מרכיבים:
60 גר' סוכר לבן
60 גר' סוכר חום
150 גר' שמן סויה
180 גר' דבש דבורים אמיתי
2 ביצים
11/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
1 כף אגוזים קצוצים
אופן הכנה:
יש להכניס לתוך קערה עמוקה, את כל המרכיבים יחד ולערבב היטב, מלבד האגוזים
לאחר הערבוב וקבלת מרקם אחיד וחלק, יש להניח בתוך תבנית , ולפזר מעל העוגה את האגוזים ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות למשך 30 ל 35 דקות.
באדיבות רשת קפה גרג
הוספת תגובה