להכנת בצק סופגניות:
500 גרם קמח לחם
180 מ"ל חלב
2 ביצים
25 גרם שמרים טריים
50 גרם סוכר
10 גרם מלח
50 גרם חמאה רכה
ומעט גרידת לימון
אופן הכנה:
לשים את כל החומרים בקערת המיקסר ולערבל עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחלקים לכדורים במשקל של כ- 50 גרם ומכדררים.
יש לסדר על מגש משומן מכסים ולתת לזה לתפוח כ- 40 דקות.
לחמם שמן בסיר עמוק ומטגנים ב- 160 מעלות כדקה וחצי מכל צד עד צבע זהוב.
לצנן על רשת. וממלאים ריבת תות איכותית ולפזר מעל המון אבקת סוכר.
חג חנוכה שמח
המתכון באדיבות קפה גרג
הוספת תגובה