רכיבים – מתכון ל-4 אנשים:
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
הוראות הכנה:
לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים
והכוסברה
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב
ולבשל כחמש דקות נוספות
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
מתכון לדגים חריפים
רשת קפה גרג חולקת מתכון לדגים חריפים (חריימה) מנה חגיגית לשולחן שישי
הוספת תגובה