מצרכים (6 מנות)
4 כפות שמן זית
1חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1בצל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
1סלסלת פטריות קצוצות
1/4 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
1גזר חתוך למקלונים
פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות )אופציונלי(
100 גרם נודלס מבושלים
1/2צרור כוסברה קצוצה
1/4כוס רוטב סויה קלאסי אסם
1/3כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם
1 כף מיץ לימון
הכנה (30 דקות)
מחממים 2 כפות שמן בווק,
מוסיפים את נתחי הסויה דמוי עוף,
מקפיצים 4-5 דקות עד שהם מתחילים להזהיב מעט,
מורידים מהאש ושומרים בצד בקערה.
מחזירים את הווק לאש חזקה,
מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מחממים היטב,
מוסיפים את כל הירקות )אין חשיבות לקושי הירקות),
מקפיצים כ- 3-4 דקות, עד שהירקות חמים, ומוסיפים את נתחי הסויה
הצמחוניים לווק.
מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון,
מוסיפים לווק ומערבבים.
מוסיפים את הנודלס, מקפיצים עוד 2-3 דקות, מעבירים לכלי הגשה.
מפזרים מעט כוסברה מעל ומגישים מיד
באדיבות טבעול – רות אוליבר
הוספת תגובה