הקוקטיילים פותחו בשיתוף המיקסולוג נועם אור
רמזור – בלאגן טיפוסי
60 מ"ל וודקה חורטיצה
45 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל סירופ אננס
10 מ"ל מחית תות
- לקשט עם פרוסת אננס
- להגיש בכוס הייבול
COCO- CUCUMBER
50 מ"ל ביפאיטר
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל חלב קוקוס
20 מ"ל מי סוכר
4 פרוסות מלפפון
5 עלי נענע
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר מנערים היטב ומסננים על קרח עם מלפפון ומקשטים עם עלי נענע
עיר אדומה
60 מ"ל וודקה חורטיצה
45 מ"ל סירופ אשכוליות אדומות
30 מ"ל מיץ אשכוליות אדומות
30 מ"ל מיץ לימון
- לקשט עם לימון מיובש ובתוכו טוויל רוזמרין
- להגיש בכוס לואובול
קפסולה (2 מנות)
45 מ"ל וודקה חורטיצה
30 מ"ל מיץ חמוציות
30 מ"ל מיץ רימונים
2 כפיות ריבת תפוז
15 מ"ל מיץ לימון
- לקשט עם זסט של תפוז בוער וטוויל של טימין על הכוס
- להגיש בכוס מרטיני
WHITE MARGARITA
50 מ"ל טקילה אלטוס פלטה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ אשכוליות
30 מ"ל רוזאטה
צורת הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר מנערים היטב ומסננים על קרח ומוספים עלי נענע לקישוט.
TLV Lockdown
60 מ"ל וודקה חורטיצה
90 מ"ל גי'נג'ר אייל
15 מ"ל מיץ לימון
כותשים בכוס עלי נענע, בזיליקום ופרוסות מלפפון, יחד עם מעט גרגירי פלפל שחור ואדום
- לקשט עם תפרחת נענע וטוויל מלפפון מסובב
- להגיש בכוס קופר (נחושת)
2021 – שנה יותר שמחה
60 מ"ל וודקה חורטיצה
30 מ"ל אספרסו
30 מ"ל מי סוכר
90 מ"ל חלב
2 כפיות שוקולד נוטלה
- לקשט עם קצפת מתוקה מעל, וגרידה של שוקולד מריר
- להגיש בכוס לואובול
הוספת תגובה