יוזמי הכנס הייחודי הם שני קונדיטורים יאנינה מירסקי, קונדיטורית ובעלת הסטודיו הקולינרי "פקאלה" ודרור כהן, מהנדס תוכנה ביום וקונדיטור בלילה, בעל המגזין הקולינרי "בייקרי 365".
הכנס היתקיים ב-zoom יתארחו קונדיטורים ואופים וגם אושיות אינסטגרם שיאפו בשידור חי, חלקם מתוך ביתם וחלקם מהסטודיו של יאנינה בכפר סבא. יומיים של למידה וכיף ברוח החגים ומפגש מהנה עם האנשים שמאחורי חשבונות האינסטגרם האהובים. כנס bake to zoom הוא חגיגה קולינרית של חושים.
יהיו שם ערן שוורצברד מבכירי הקונדיטורים בארץ, נטלי לוין (מחברת רבי המכר "הספר המתוק" ו"אוכל מהבית), סבינה ולדמן, השוקולטיירים בעלי השם העולמי רונייה ואנדריי דובוביק בשידור חי מבלארוס, אולגה טוכשר, ג'ורג'יה גרין, מלכי אדלר, אודי ואשר, רונית צין-קרסנטי, רון יוחננוב, ליאור משיח, קרן אגם, סער מור, חן עמר, שני קידר, יאיר פיינברג.
בסדנאות ילמדו הקונדיטורים להכין קינוחי פרווה לקראת החג, עוגות מקושטות, אפייה טבעונית, אפיית לחם, קינוחים, שוקולדים – ובנוסף תתקיים הרצאה של גל בן זאב על צילום וסטיילינג קולינרי.
המחירים:
חצי יום: 5 סדנאות – 149 ₪ / יום שלם: 10 סדנאות – 249 ₪/
יומיים: 20 סדנאות – 399 ש"ח
להרשמה ולרכישת כרטיסים: https://bakery365.co.
הוספת תגובה