ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי, כיבד את האירוע בנוכחותו, לצד השרה לשעבר ויו"רית מוז"א, לימור לבנת. נוכחותם מדגישה את החשיבות שמייחסת העיר לשימור ולחגיגת המורשת התרבותית שלה. מעולם האופנה, בלטו בנוכחותם שרון טל, המעצבת הראשית של משכית המחודשת, וניר טל, מנכ"ל ובעלים של בית האופנה. נוכחותם מסמלת את המשכיות המותג ואת הרלוונטיות שלו גם בימינו. האירוע משך גם דמויות מפתח מעולם המשפט והעסקים. נשיאת בית המשפט העליון בדימוס, השופטת אסתר חיות, ומנכ"ל בנק הפועלים, דב קוטלר, היו בין האורחים הבולטים, מה שמעיד על ההשפעה הרחבה של משכית מעבר לעולם האופנה. משפחת דיין, שקשורה היסטורית למשכית דרך רות דיין המייסדת, יוצגה על ידי ליאור דיין וד"ר רחלי דיין, בתה של יעל דיין ז"ל. נוכחותם מזכירה את השורשים העמוקים של המותג בהיסטוריה הישראלית.
>>>קח אותי לירח – בימוי גרג ברלנטי
עולם האופנה היה מיוצג היטב עם נוכחותם של דמויות מפתח כמו מעצבי האופנה דינה וגדעון אוברזון ורזיאלה גרשון, לצד דוגמנית העל לשעבר בתיה דיסנצ'יק. נוכחותם מדגישה את מעמדה של משכית כאבן דרך בתעשיית האופנה הישראלית. האירוע שימש גם כמפגש חברתי עם נוכחותם של אנשי עסקים בולטים כמו דפנה ואמיר פושינסקי, ג'ניס ודני גילרמן, ועו"ד דן להט. התערוכה, שאצר שחר אטואן, מציגה את סיפורה של משכית לאורך 70 שנות קיומה, 30 שנה מאז סגירתה הרשמית, ו-10 שנים מאז החייאתה. היא מבטיחה להיות אחד האירועים התרבותיים המשמעותיים של השנה, המשלב נוסטלגיה עם מבט לעתיד האופנה הישראלית.
עמי כץ, מנכ"ל מוז"א, ורז סמירה, סמנכ"לית ואוצרת ראשית של המוזיאון, הביעו שביעות רצון מההיענות הרחבה ומהעניין שעוררה התערוכה. "זוהי הזדמנות נדירה לחוות את ההיסטוריה של האופנה הישראלית ולהבין את השפעתה המתמשכת על התרבות שלנו," אמרו.
התערוכה פתוחה כעת לקהל הרחב, ומציעה מסע מרתק דרך ההיסטוריה של האופנה הישראלית, כפי שמשתקפת דרך סיפורה של משכית.
הוספת תגובה