מצרכים:
1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי של "נפטון"
500 גרם כבד עוף
3 – 4 בצלצלי שאלוט, קלופים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
* להגשה: בצל ירוק, פרוס דק
אופן ההכנה:
- מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד להשחמה.
- מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב, לחצי הכמות.
- מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר. מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי, ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מוציאים את התכולה לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.
הוספת תגובה