יקב פאבולינו – הכרמים נטועים בקרקעות אופנייניות לטוסקנה: בין אבן גיר רכה ומתפוררת לאבן חול צפופה. הענבים נבצרים בהתאם לזן. לאחר מעיכה מועבר התירוש לתסיסה במכלי נירוסטה, בצורה בה ימוצו מירב הארומות ויתקבלו טאנינים רכים, על רקע חומציות טובה ואופי מינרלי מתובל.
פאבולינו קיאנטי:
היין עשוי מ: 90% ענבי סנג'ובזה ו- 10% קניולו. ויכול להתאים לכל ארוחה, מנות ראשונות קלות ולמנות המשלבות רוטב עגבניות או מתכוני בשר. הטעם פירותי עז, טרי ונעים, שיוצר יין משובח ועדין, אלגנטי בפשטותו.
מחיר מומלץ: 38 ₪, 750 מ"ל, מומלץ לשתות בטמפרטורה של 16-13 מעלות.
פאבולינו טוסקנה רוסו:
היין עשוי מ: 85% סנג'ובזה, 10% קניולו ו- 5% מרלו. היין בטעם פירותי וצעיר. ואידיאלי לשתייה עם מנות איטלקיות בכל יום, רוטבי פסטה, בשר ועגבניות. היין אינטנסיבי, נקי, המאופיין בתווים פרותיים. צעיר וקל לשתייה, בעל עוצמה בינונית. מחיר מומלץ: 38 ₪, 750 מ"ל, מומלץ לשתות בטמפרטורה של 16-13 מעלות.
את יינות פאבולינו – ניתן להשיג בסניפי טיב טעם, בחנויות מקצועיות ובמסעדות וברים נבחרים
- אתר חברת ישרקו : http://www.israco.co.il/
הוספת תגובה