עמוד הבית » חוויה תאילנדית מושלמת

חוויה תאילנדית מושלמת

קאב קם, אפרטיבו, צלם יונתן בן חיים
אפרטיבו בקאב קם מבית משפחת בית תאילנדי

קאב קם ממשפחת בית תאילנדי, מזמין אתכם ליהנות מאפרטיבו הכולל 30% הנחה על האלכוהול והאוכל, בימים א'- ה' בין השעות 18:00-20:00.

קאב קם בר- מסעדה בתל אביב, המשלב בתוכו חוויה קולינרית, חגיגה וצורת בילוי בעלת אווירה חופשית ונטולת גבולות כמו שתל אביב יודעת להציע.

המושג "קאב קם" שנולד בתאילנד, מתייחס למפגש בין חברים, משפחה, מזרח ומערב לערב של אוכל, אלכוהול ומוזיקה.

כל המנות בתפריטי המקום מורכבות מחומרי גלם טריים אשר נרכשים מדיי בוקר, חלקם אף מגיעים מחוות ומחממות גידול עצמאיות של בעלי קבוצת בית תאילנדי. בתפריט ניתן למצוא גם מנות עבור לקוחות צמחוניים וטבעוניים.

בין המנות:
פלה קם, דג ים טרי שאנחנו כובשים במקום, שאלוט, ג'ינג'ר וחריף/32 ₪;
גאי יאנג,
שיפוד כרעי עוף בקארי אדום תאי שאנחנו עושים, לצד רוטב תמרינדי חריף/32 ₪; מיאנג פלה, נתחי לברק צלוי בתוך שתי סירות חסה

ועלי "שיאפו", למון גראס, עלי ריח טריים, קשיו ותמרינדי/48 ₪; לאב נאה, סלט בקר חריף עם חלקי פנים בתיבול "איסן", נענע, כוסברה

ו"קאו קואה" לצד סטיקי רייס/72 ₪

בנוסף לקולינריה, מציע המקום תפריט אלכוהול מגוון וקוקטיילים מרעננים:
דאון טאון מנהטן- וויסקי לפרוייג 10 מעושן וברבן וויילד טרקי 81 מעורבבים עם אנטיקה פורמולה וסירופ תבליני פאלו של אניס, ציפורן ופלפל אנגלי, מעושן וארומטי/62 ₪; סבאיי סבאיי, רום זקאפה 23 ורום פלנטיישן מושרה באננס, מנוערים עם סירופ ביתי של ציפורן, הל וצ'ילי, מיץ אננס וליים, טרופי ומתובל/56 ₪;

באן תאי, מחווה שלנו לאחות הגדולה. עם ג'ין, קמפרי, שרטרז ירוק, מיץ גויאבה וליים, מריר ופירותי/52 ₪; בנגקוק מיול, וודקה קטל 1 מושרית עם עלי כפיר ליים, מנוערת עם סירופ ג'ינג'ר ביתי, ליים וג'ינג'ר ביר פיבר טרי, חמצמץ ומעקצץ/50 ₪; עכו- טוקיו, ג'ין עכו וביטר ממזקקת יוליוס נכתשים עם בזיל תאי ומנוערים עם סאקה אונומה קראקוץ', ליים וגרידת אגוז מוסקט, ירקרק ומריר/52 ₪; טום יאם מרגריטה, טקילה דון חוליו בלאנקו מבושמת בתבליני "סמון פאי" טריים, פייר פראנד וליים, עשבוני ופיקנטי/58 ₪.

"קאב קם" הוא חלק מקבוצת בית תאילנדי המכילה בתוכה גם את קואה קון לק.
מייסדיה של קבוצת בית תאילנדי היו הראשונים שהביאו לישראל את האוכל התאילנדי האוטנטי והמסורתי.

הם בנו את ערכי הקבוצה על DNA של אווירה קולינרית המבוססת על חומרי גלם תאילנדים טריים שחלקם מגדלים בעלי הקבוצה בחווה באופן פרטי, חלקם מיובאים באופן פרטי וחומרי גלם המוכנים במקום בעבודת יד, כגון חלב קוקוס, אטריות אורז, בצק וכו'.

 

ימים ושעות פעילות: עסקיות א'-ה' 12:00-16:00
ערב קאב קם א'- ש' 18:00-01:00
תפריט שישי/שבת צהריים 12:00-16:30

כתובת: לינקולן 11, תל אביב, טלפון: 036889960

הוספת תגובה

הוספת תגובה