עמוד הבית » חוויה קולינרית לימוד מנות גורמה ובקלות

חוויה קולינרית לימוד מנות גורמה ובקלות

דבי מצקין במטבח. צילום- פנינה וולינסקי
בסדנאות הבישול של דבי מצקין, תלמדו ליהנות במטבח, לטעום מטעמים וריחות משכרים ותגלו את כל הטריקים של דבי כאשר היא יוצרת מנות גורמה בקלילות, ובפשטות. על פניכם יעלה חיוך רחב כשתחוו הנאה בזמן שאתם מבשלים ובלי להתמוטט כשהאורחים כבר בדלת .

 דבי מצקין, בשלנית בינלאומית אשר, חיה בין מיאמי לתל אביב, ומרבה בנסיעות עסקים ופלז'ר טועמת עולם ומביאה את טעמיו אל סדנאות הבישול שנערכות בביתה שבתל אביב.

דבי מפתחת סדרות מתכונים עבור ערוצי אוכל בארץ ובעולם וגם מאגדת אותם בסדרת ספרי בישול שיראו אור במהלך שנת 20-21 .

ספרה הראשון  בסדרה "ליפול או לעוף" יצא לאור בשנת 2018 שבו ערכה דבי היכרות עם הקוראים, חשפה נתחים ממסע חייה ושילבה מתכונים קלים להנאת הקוראים. התגובות לא איחרו להגיע והן אלה שקוראות לה להמשיך במסע של טעמים ולהפיץ ההנאה והמקצועיות במטבח לאלו החוששים להיכנס אליו ולאלה שמחפשים לגוון טעמים ולהפוך את חיי המטבח לקלים, נעימים ומהנים וכמובן טעימים

דבי מצקין, נשואה +  2, חיה את המטבח ומרגישה בו נפלא:

"אני מגשימה את עצמי כשאני יוצרת, מפתחת מתכונים, מבשלת ומארחת, אני אוהבת אנשים, אוהבת מסעות וטעמים ובסדנאות שלי אני משלבת את כל אהבותיי. המוטו שלי בקלילות ובהנאה במטבח בפרט ובחיים בכלל ואם לזה אפשר להוסיף חיוך מהלב עשינו את שלנו וגיוונו את חיינו בכל טוב".

 

מתוך אהבתה לארח ולבשל פיתחה שטיקים וטריקים בכדי  להקל על עבודתה במטבח ולהפוך את האירוח לשמחה קולינרית מבלי להרגיש גמורה מעייפות כשהאורחים בדלת . איפיון הלמידה להקליל את ההכנות במטבח עד כמה שניתן, להפוך מנות גורמה מורכבות ליצירה פשוטה להכנה, עם מוצרים שבהישג יד.

בסדנאות מעניקה דבי כלים פרקטיים להפוך כל כניסה למטבח לחוויה מחויכת ופוריה המלמדת את רזי המטבח

שיהפכו כל הכנת ארוחה לחגיגת טעמים ברגעים קלים ואפילו תוך דקות ספורות בלבד.

הסדנאות בעלות טעמים משתנים, מנות מאוד מכוונות משלל מטבחים שביקרה בהם ועם דגש על המטבח הקולומביאני, דרום אמריקה וניתן להרכבה על פי בחירת המשתתפים.

ניתן ליצור סדנאה חלבית, בשרית, צמחונית, טבעונית, מעורבת ואפילו לשלב מתכונים עם שלל פירות ים.

סדנת הדגמה אורכת כשעתיים ודבי מכינה בה 6-8 מנות  כשאת כולן אוכלים בסיום הסדנא כארוחה מהנה.

אלו הן חלק מהמנות שתפגשו בסדנאות של דבי:

סלט קולומביאני # שקשוקה ספרדית # קציצות דגים/עוף/טופו בקארי אם אורז # סלמון פסטו עם פירה שורש סלרי # ניוקי רוקפור עם שמנת ופרמזן # פסטה פיקנטי עם אנצ'ובי צלפים ועגבניות מיובשות # סלט כרובית וחמוציות # נודל קוגל מלוח עם גבינות ושמיר # סלט שורשים ותפוחים # דג במלח # קוגל שוקולד # רביולי וודקה וגבינה # צ'ילי קון קרנה # שקשוקה מקסיקנית # מרק מלון # סאביצ'ה אבטיח/מנגו/ דגים # שוק טל ודלעת צלויים # טירמיסו # עוגות בחושות # קוסקוס # ברי אן קרוט # דג מרוקאי עם פול # מרק עוף קולומביאני # פאייה מספרד # לחם תירס # קינוח חלבה

הסדנאות אורכות כשעתיים וחצי והן מיועדות למי שעושה צעדיו הראשונים במטבח ולכל מי שחושק להכיר טעמים חדשים, קיצורי דרך במטבח, ולהחכים עם טיפים ועצות שימושיות שיתרמו רבות כשאנו ניגשים  אל מלאכת הבישול.

ניתן להזמין את דבי לסדנאות בישול חווייתיות.

להזמנת סדנא: 054.4592961 | 10-18 משתתפים | מחיר למשתתף: 260-400 ₪ |

הוספת תגובה

הוספת תגובה